Det var sommer og sol, men like fullt bare 75 deltakere i årets eneste Gå-Jogg i Elverum. Det er mulig kampene i fotballcupen både på Hamar og i Brumunddal må ta noe av skylda for den lille nedgangen fra i fjor. Det er imidlertid en klar sammenheng mellom avstand fra Hamar og deltakerantallet i karusellen som går 22 onsdager, hovedsaklig i Hamarområdet. Løpene som går på Hamar har gjerne dobbelt så stor deltakelse.

For de som prioriterte egen aktivitet ble det i alle fall en fin runde på behagelig underlag. Alle kom seg også i mål før regnskura kom og kjølet varme løpere ned igjen etter runden på 3 eller 5,5 km. Løypene er forøvrig de samme som blir brukt av et hundretalls elverumstrimmere hver mandag. Som vanlig valgte de fleste den lengste løypa, hvor Hans Tore Riibe (bildet) og Margrete Ellingsbø ikke overraskende utkrystaliserte seg som klare vinnere. Jonny olsen var først i mål på 3 km.