Bildet: Marit Sveen, vinner av K14-15 (foto: Aslak Wangen).

Hanne Knutli fra Gjerdrum Kommune og Kristian Monsen fra Ull/Kisa IL var raskest på GjerdrumsMila lørdag.

Hanne løp på 43.58 og var 2.31 foran ungjenta Marit Sveen fra arrangørklubben Gjerdrum IL.

10 km topp 5 kvinner:
1. Hanne Knutli 43.58
2. Marit Sveen 46.29
3. Cathrine Sandvik 48.29
4. Ingrid Brastad 49.04
5. Line Åberg 50.29

I herreklassen løp Kristian Monsen oppskriftsmessig fra de andre like etter start, mens det bak han ble en kamp mellom skiløperne i Team United Bakeries, Thomas Henriksen og Thomas Alsgaard. Eldtsemann Thomas måtte se yngstemann noen sekunder foran seg i mål.

ALLE RESULTATER

Det var 81 deltagere som fullførte på tid, i tillegg til mange andre glade trimmere.

Løp på Romerike 2011
Link til terminlister, innbydelser, hjemmesider

Tidligere samlesider (de samme linkene finner du øverst på lokalsiden for Romerike).
2010  2009  2008  2007  2006  2005

Bilder fra Gjerdrum (foto: Aslak Wangen):

Kristian Monsen var rask med å ta teten...

Thomas&Thomas (Alsgaard&Henriksen) følger på de neste plassene, de gode skiløperne holdt følge hele veien.

Flott 4.plass totalt og seier i M40-44 til arrangørklubbens Jan Inge Bergseth.

Øyvind Sveen, Gjerdrum IL og Kristian Hoel.

Henry Dahl Johansen fra Gjerdrum Kommune har åpnet hardere enn vinneren av M60-64, Bjørn Lauglo fra Stovnerkameratene. Men.. i mål var den sterke veteranen 1.22 foran.

Martin Ljønes fra Åsen IL.

Raskeste kvinneløper var Hanne Knutli fra Gjerdrum Kommune.

Her har vi flyttet oss til slutten av løpet, og i klar ledelse kommer Monsen.

Thomas'ene holder fortsatt følge, men Henriksen spurtet fra Alsgård med 8 sekunder.

Hermann Bruun fra Bøler IF vant M45-49.

Hanne har på slutten følge av Gaute Bakken fra Bjerke IL som vant M55-59.

297 finner vi ikke i resultatlista, men han var åpenbart tilstede der han løper etter Cathrine Sandvik.