Adele Henriksen og Ingrid Næss Johansen fra Gneist vant henholdsvis 10- og 5-km-løypen i årets siste Sommerkarusell. Det var varmt og fint vær for de som hadde tatt turen til Fana Stadion for å teste løpsformen, i alt 350 løpere stod på startstreken. Dette er best oppslutning av alle løpene i sommer.

Blant herrene var det samme mann som stod øverst på pallen i 5km-løypen forrige løp som vant denne gangen også, Andreas Bratlie, foran unge André Seliussen fra Gneist og Trygve Andresen fra Varegg.
I 10 km-løypen vant Tomas Windheim fra Gular klart foran Erlend Jensen fra Bergen Løpeklubb og Are Opstad Sæbø, Gular.

Nå håper Gneist på like flott vær til helgen da Gneistspelen arrangeres på samme arena med blant annet en engelsk mil. Den er satt opp søndag kl 12.00 og her her det pengepremier til de beste. Mer på Gneistspelen sin hjemmeside og Facebook side

Alle resultater fra det 5. løpet i Sommerkarusellen

De tre beste herrer i 10km-løypen: vinner Tomas Windheim i midten, Erlend Jensen til venstre og Are Opstad Sæbø til høyre.

IMG_0236_fix_640.jpgTre beste herrer i 5km: Andreas Bratlie omkranset av André Seliussen og Trygve Andresen.

5 km kvinner: fra venstre Katinka Berg, Ingrid Næss Johansen og Linda Grøning.

De tre beste i 10 km kvinner: Elisabeth Tangen Haug, Adele Henriksen og Tone Raaen.

Det er André Seliussen som åpner sterkest på 5km, kanskje for sterkt i følge ham selv, men han klarer å ta andreplassen.

Arnt Ivar Høiberg fra Varegg. Bestemann i 70+.

Juni Ruud på vei ut over gressbanen.

Mads Teige Thomassen i yngste herreklasse kjemper seg frem i starten.

IMG_0145_640.jpgIrmelin Bjerring Hansen, Åse Marie Dahn og Mette Midtun.

IMG_0185_640_2.jpgKatinka Øgård, Karoline Øgård og Ella Ræstad Hammer.

IMG_0279_fix_640.jpgOlden sponset deltakerne med drikkevann. Tor Myking deler ut til Knut Langeland.

Kanskje greit å kontrollmåle selv ja. Det ble litt kluss med tidtakingen denne gangen, men alle fikk sine tider tider til sist.

Halvor Aas  og Per Gunnar Alfheim hviler beina etter løpet.

IMG_0374_640.jpgThomas Bucher Johannessen kan også slappe av etter løpet.

IMG_9941_fix_640.jpgLeander Berger sammen med mormor Heidi Berger.

IMG_0296_640[1].jpgOlai Nepstad etter vel gjennomført løp. Olai er en av veteranene i løpskarusellen og har deltatt over 130 ganger tidligere.

Og nå starter påmelding for Vinterkarusellen, klikk på logo for karusellens hjemmeside