Langt mer skiftende vær da Gneistspelen fortsatte med 600 m lørdag. Først ut var 10 åringene og her fikk se et godt gjennomført løp av Adele Marie Hauge som fikk bestetid med 2.07,79. Gutteklassen ble vunnet av Per Bucher Johannessen med tiden 1.58,94.

I gutter 11 år fikk vi en av de beste prestasjonene da Carl Erik Landsvik løp inn til solide 1.44,75. Håvard rinde knep her 2.plassen i tøff kamp med William T. Eskeland.

Jenter 11 og 12 år løp i samme heat og her var det råsterke Kristiane Sekkingstad Terum fra Aurland som lekende lett løp inn til seier på 1.51,42. Nora Anie Hisdal fra Bjarg vant J 11 år etter en solid sluttspurt der hun henviste Aks-77 duoen Mariell Hellestveit og Andrea Thorsheim til de neste plassene.Tiden ble 1.58,41.

Gutter 12,13 og 14 år var slått sammen til et stort og spennende heat. Her åpnet David Gjeraker fra Bjarg sterkt og løp fra resten av feltet fra første meter. En stund så det ut til at fotballspilleren som til daglig spiller på midtbane til Brann (G 14 år) skulle krype under 1.30, men han fikk det tøft med piggsko på slutten og ble klokket inn på 1.35,96.   Kristian Schønningsen fra Gneist fulgte nærmest og vant G 13 år med tiden 1.39,77. Thomas Blucher vant G 12 år da han fikk notert 1.44,00.

Også jenter 13 og 14 år var slått sammen. Som vanlig åpnet Renate Lie tøfft og fikk luke med en gang til resten av feltet. Men bak løp et år yngre Inga Kårstad Skaar fra Førde sterkt og luken hun hadde gitt i første sving ble aldri større. Renate Lie bekreftet stillingen som kretsens beste 14 åring da hun vant heatet med tiden 1.40.70. Inga Kårstad Skaar fikk notert 1.42.10 som var en solid pers og klar seier i J 13 år.

Link resultater Gneistspelen Samleside Banestevner Ungdom

Start J 10 år.

Adele Marie Hauge fra Fana.

Henriette Hoff Skavøy fra BT.

Start G 10 år.

Per Bucher Johannessen fra Fana.

Herman Ellingsen fra Gneist og Kristoffer Kvamme fra Fri.

Start det store guttefeltet, G 12, 13 og G 14 år.

David Gjeraker fra Bjarg åpner tøft og tar teten.

Kristian Schønningsen fra Gneist følger nærmest og vinner G 13 år.

Trym Andersen fra Gneist med en innbitt Magnus Vonen fra Varegg rett bak.

Herman Hovland fra Gneist i flott driv.

David Gjeraker vinner heatet selv om han merket tempoet mot slutten.

Kristian Schønningsen kuttet ned på forspranget på slutten, vinner G 13 år.

Trym Andersen sikrer sølvet i G 14 år.

Flott banedebut av David Gjeraker, 1 35,97 viser klokken.

Pallen G 13 år, Magnus Vonen, Kristian Schønningsen og Herman Hovland.

Start jenter 13 og 14 år.

Renate Lie åpner tøft som vanlig, ingen av konkurrentene tør følge henne.

Inga Kårstad Skaar fra Førde følger nærmest.

Elegante jenter fra Gneist, Nora Øvregaar Aarvik og Michelle Floor Heggeland.

BT duoen Lise Fjellanger og Leonora Standal Hjelle i flott driv.

Renate Lie vinner heatet og J 14 år, Inga Kårstad Skaar vinner J 13 år.

Flott løp av Eline Sandnes Fosse fra Strandebarm, 1.46,09 og solid pers.

Nora Øvregaard Aarvik spurter tøft og sikrer 2.plassen i J 13 år, Birte Margrete Torp Maaseide tar 3.plassen i J 14 år.

Pallen J 13 år, Nora Øvregaard Aarvik, Inga Kårstad Skaar og Michelle Floor Heggeland.

Pallen J 14 år, Eline Sandnes Fosse, Renate Lie og Birte Margrete Torp Maaseide.

Starten J 11 og J 12 år.

Kristiane Sekkingstad Terum tar teten.

Mariell Hellestveit og Andrea Torsheim følger nærmest.

Sara Tyssebotn Berg fra Gneist.

Lite å gjøre med seiersvante Kristiane Sekkingstad Terum, vinner J 12 år.

Nora Anie Hisdal med dagens beste spurt,vinner J11 år.Victoria Sætersdal virker overrasket, men tar 2 plassen i J12år.

Starten G 11 år.

Det ble bare en kamp mot klokken for Carl Erik Landsvik i dag, den vant han da han paserte 1000 poeng.

William T Eskeland og Hans Magnus Haukøy kjemper om 3.plassen i G 11 år.

Carl Erik Landsvik inn til pers på 1.44,75.