FIK Orions meget unge juniorlag kopierte både 1. plassen og tida, 56.28, fra fjorårets Holmenkollstafett. Med en gjennomsnittsalder på under 17 år har klubben nå gode muligheter til å holde seg i toppen i mange år i juniorklassen siden man kan stille med løpere fra 15 år og helt opp til 22 år. Også Oppstad IL forsvarte seieren med sitt 1. lag i klassen for lag tilsluttet andre forbund.

FIK Orion jubel på Bislett lørdag ettermiddag. (Foto: Margrete Ruud Skjeseth)

Ren-Eng var i eneste hedmarkklubb med lag i eliten etter at FIK Orion valgte ikke å stille damelag i år. De sortkledde østerdølene stilte med hele fem 5 lag i årets Holmenkollstafett. Ikke siden 1996 har Bo Berndtson hatt med seg så mange som 75 utøvere til vårens bytur, forøvrig den 51 starten i stafetten hvis vi tar med de åtte årene klubben "arvet" fra Engerdal Sportsklubb før friidrettsklubben ble stiftet i 1972. Begge Bo's elitelag innfridde forventningene med 6. plass i kvinner elite (en plass opp fra 2013) og  8. plass i herrer elite  herrer (en plass ned). I tillegg ble både klubbens juniorer og veteraner nr. 6 og klubben stilte også med et mixlag (i klassen hvor Oppstad IL vant) og tok en fin 5. plass. Imponerende både bredde helt i toppen i sine klasser, og klubben befestet sin posisjon som en av de aller største i Holmenkollstafetten.

Sindre Løchting som i fjor var med på Orions vinnerlag i juniorklassen, fortsatte forøvrig også på vinnersporet med Tjalves suveren vinnerlag i eliten, bl.a. sammen med tidligere klubbkamerat Asbjørn Ellfsen Persen.

Veldres mixlag over 55 år var i år bare 18 sekunder fra seier i sin klasse, og blant miltære forlegninger var det som vanlig flere Rena-stasjonerte lag helt i toppen. Ellers er det det litt vanskelig å ha oversikt over de mange bedriftslagene da det ikke er mulig sortere resultatene fylkesvis. Gi undertegnede et hint hvis det her er toppplasseringer som er blitt oversett.

I den økende singelklassen, Holmenkollen opp og ned, var André Bjugstad fra Brøttum beste hedmarking med 1.14.54 på 9. plass. Marion Huber fra Tynset løp de 18,8 km på 1.21.12 som eneste lokale jente.