Birkebeinerloepere.jpgPRESSEMELDING:

Destinasjon Sjusjøen inviterer denne høsten til to gratis treningssamlinger på Sjusjøen, der du blant annet kan måle krefter mot den tidligere landslagsløperen Hilde Gjermundshaug Pedersen, langrennssjef Åge Skinstad og eliteløper Petter Soleng Skinstad.

To muligheterI løpet av høsten vil det arrangeres to åpne treningssamlinger. Den første er fra 13. til 15. september, mens den andre samlingen er fra 4. til 7. oktober. Med deltakere på flere nivå bør samlingen passe perfekt for eliteløpere, juniorer, birkebeinere og mosjonister, både kvinner og menn.

- Selv om vi bare har annonsert på Facebook i én dag er det allerede 20 som har meldt seg på, så det her virker lovende, forteller Merethe Sandum fra Destinasjon Sjusjøen, som avslører at det er både turløpere og eliteløpere som har meldt sin interesse.

Treningsøktene vil deles opp i flere ulike nivåer, og de ulike treningene vil ledes av Hilde GP, Åge Skinstad og Petter Soleng Skinstad.

- Vi jobber også med å få på plass en gå-gruppe, som kan bruke formiddagene til å gå lange turer i Sjusjøens vakre natur. Dersom noen har interesse av å bidra er det bare å ta kontakt, sier Sandum.

Gode barmarksøkter, på alle nivåer
Destinasjon Sjusjøen påpeker at det viktigste med denne samlingen er å få flest mulig ut i naturen, og samtidig skape aktivitet på Sjusjøen. Derfor håper de opplegget vil falle i smak for flest mulig, enten målet for vinteren er NM, Birkebeinerrennet eller Romjulsrennet på Sjusjøen.

- Treningsopplegget vil bestå av tradisjonelle barmarksøkter, der vi bruker naturen på Sjusjøen på best mulig måte. Det sportslige er det Hilde, Åge og Petter som står for, så det skal ikke stå på kunnskapen, forteller Sandum.

Samlingen er gratis, men det er opp til hver enkelt deltaker å skaffe overnatting. Derfor er det heller ikke noe krav om at man må være med på alle øktene, slik at både lokalbefolkningen, hytteeiere og langveisreisende kan bestemme selv hvor mye de vil være med på.

Informasjon på internett
All informasjon om de ulike arrangementene blir å finne på internett, og der presenteres også samlingsplaner, oppmøtesteder og liknende fortløpende. Deltakerne kan også komme med ønsker, og Destinasjon Sjusjøen oppfordrer alle til å invitere både venner og bekjente.

Sjusjoen_setter_spor.jpgDestinasjon Sjusjøens hjemmesider

Arrangementets gruppe på Facebook

Påmelding til samlingen 13. til 15. september

Påmelding til samlingen 4. til 7. oktober

Håper å se dere på Sjusjøen i høst!