Løpet ble arrangert for tredje året på rad. Det startet opprinnelig som en felles treningsøkt før Paris Maraton i 2013. Da var vi 12 stykker som deltok. Flere av oss ble bitt av løpebasillen, og etter det ble det flere maraton på mange av oss. Siden opplevelsen i 2013 var så god, gjentok vi løpet i 2014 med noen flere deltakere (18). Det også ble en kjempesuksess, og da var det egentlig gjort. Jungeltelegrafen har gått siden i fjor, og i år var det rekordstor interesse. Omtale i Grenlandsavisen TA hjalp også til at sprekinger ble oppmerksomme og møtte opp på kort varsel. kondis.no hadde forhåndsomtale 6. mars

Det skulle ikke mer til enn å møte opp klokken 12 ved Progym i Skien. Det var 55 stykker som registrerte seg på forhånd, noen meldte forfall og noen måtte bryte, men papirene våre viser at 38 fikk en tid registrert. Det meldes også om deltakere som kom fra både Kongsberg og Oslo ene og alene for å delta!
 
Nytt i årets utgave var en organisert drikkestasjon litt over midtveis, samt litt mat og drikke ved målgang. Bananer, Smoothie og Powerade fra Rema 100 Vallermyrene og BAMA smakte godt. Progym stilte garderober til disposisjon, samt bannere og utstyr for anledningen.
 
Tanken er å holde arrangementet så enkelt som mulig. Til nå har deltakerne hatt ansvar for å ta sin egen tid, men hvis dette blir fortsetter å vokse, så må vi kanskjeha et tidtakingsystem og startnummer neste år. 

Raskeste mann: Ole Heidal Larsen 1:25:21 og raskeste kvinne: Cathrine Ellingsen: 2:02:28