100m_igjen_Karoline_B_Groevdal_A20G4007.jpgKaroline Bjerkeli Grøvdal, Vidar 100 meter igjen til seier med 32.40 på "10 for Grete". Foto: Kjell Vigestad

Les om de andre distansene på Hovedsiden for Oslo Maraton 2015.

100m_igjen_Live_Solheimdal_A20G4136.jpgLive Solheimdal,Steinkjer friidrettsklubb tar andreplass med 35.32.    Foto: Kjell Vigestad

Grøvdal og Solheimdal tar de to første plassene akkurat som i Sentrumsløpet og begge løp ca. 1 minutt dårligere i "10 for Grete".   Foto: Kjell Vigestad

Johannessen_Knph_og_Spiten_mot_maal_IMG_9007.jpgBjørn Johannessen, Ole Jørgen Knoph holder følge med Sofie Spiten som blir nr.8 på 38.12 og vinner klasse 40-44 . Kun tre kvinner har løpt raskere i den klassen i år. Sjekk Veteranstatistikken til Kondis.

Skjalgjenta Maria Wiig ble nr.6 med 38.04 Dermed vant hun klasse 16-17 Det var 1.28 bedre enn i Sentrumsløpet og bringer henne til topps på Ungdomsstatikken på 10 km for Jenter 16-17 år.  Foto: Runar Gilberg

Det er mange sterke løpere blant ejntene under 16 år for tiden.. Nora Sødal Raastad imponerte med 38.24 og ble nr.11 totalt. Kun Emma Kirkeberg Mørk har på bedre på ungdomsstatstikken.  Foto Runar Gilberg

Her har fotograf Runar Gilberg knipset flere av toppløperne i Oslo. Til venstre Gjermund Sørstad som ble nr.2 i trippelen. Siri Rostoft blir beste BUL-jente med 38.49 Bak henne  i hvitt skimter vi den sterke løperen fra Nydalens Skiklub Kari Madslien som vinner klasse 45-49 på 38.57

25 » Adele Henriksen 2002 Gneist J12-13   20853 40:53

Stian Bekkevoll vant ovelegent med over et minutt på andremann. 31:17 var 18 sekunder raskere enn i Sentrumsløpet.  Foto: Stian S. Møller

Even Brøndbo  Dahl løper på 32.24 og tar andreplassen.  Foto: Runar Gilberg

Nr_3_Kristian_Ulriksen_mot_maal_IMG_8816.jpgKristian Ulriksen fulgte opp Hilde Aders og sørget for nok en topp tre plassering for Tromsø Løpeklubb. 32.32 Ble sluttiden.  Foto: Runar Gilberg

Terje_Olsen_veteranvinner_mot_maal_IMG_8837.jpgTerje Olsen, blr nr.4 totalt og vinner klasse 45-49 på 32.59  Det var 35 sekunder raskere enn han vant Sentrumsløpet på og han forsterket topplassen han allerede hadde på veteranstatistikken.

På Oslos nye paradegate Dronning Eufemias gate Veli-Heikki Koivu i grønt og Mikkel Knif. De løper i mål på henholdsvis 33.43 og 34.20  Foto: Stian S. Møller

Først tok han bilder på Maraton og Halvmaraton så løp han sjøl 10km
Bjørn Johannessen løp på 37.50 efter en lang dag kameraet.  Foto: Stian S. Møller

25 » Tor Holager Rødde 1980 Røa IL M35-39 Danske Bank 26075 35:12

10km_start_svaksynt_IMG_8713.jpg10km start svaksynte . Her ser vi Stine Jåthun som blir nr. 9 med 1.10.53 Foto: Runar Gilberg

10km-medaljer_BJ_D4N9112.jpgIkke minst for alle debutantene er medaljer viktig.  Foto: Bjørn Johannessen