Etter 14.dagers pause fortsetter nå HBIK-karusellen med Haakonsvernløpet. Løypen er den samme som tidligere og mesteparten av underlaget er grusveier  i området i Alvøskogen. Vanlig klasseinndeling og premier på loddtrekning etter løpet. Etterpåmelding fra kl 1730 løpsdagen. Løpet er det tredje i årets HBIK-Karusell. Fullfører du  5 av 8 løp i årets karusell får du premie, ekstrapremie til dem som er med på alle 8 løp også. (Alle premier er gravert krystall i Villmarkserien) 

Etter at tidligere lokalredaktør Per Solesvik oppfordret til sammenlagtliste i karusellen, har vi de senere år brukt karusellen som et "etappeløp", det vil si at vi har ranget etter tid samtlige løpere som har deltatt på alle løp , og har premiert de 3 beste damer og herrer. Det er en stilfull premieutdeling etter endt karusell i forbindelse med miniårsmøtet med servering av kaker kaffe og brus til alle deltagerne som møter opp.

Det enkleste og billigste er og melde seg på  alle 8 løpene samlet,  dette er det fortsatt fullt mulig å gjøre fremdeles. Se link under.

Påmelding HBIK karusellen 2014       find-us-on-facebook-1.jpg

Man teller også med i karusellen ved og bare melde seg på enkeltløp underveis. Dette gjøres løpsdagen på Flaktveit. Ingen aldersbegrensing eller klubb begrensning her, alle som ønsker kan delta.

Det er fortsatt muligheter for nye løpere å greie kravet på minimum 5 løp for karusellpremie, men nå begynner det å haste da det bare er 6 løp igjen i årets karusell. 

Innbydelse Haakonsvernløpet 2014


xh-2.jpgFra starten i 2012.

2013: Flotte forhold under Haakonsvernløpet
2012: Håkonsvernløpet i nydelig vårvær.

2011: Ungdomsseire i vått Håkonsvernløp.