EIK friidrett arrangerte den andre av årets seks terrengtrim i går. Arrangøren var litt bekymret på forhånd om fredag som konkuranse dag og ny konkuranse-plass ville slå negativt ut. Hele 118 løper fullførte terrengtrimmen i regn og tunge løyper, og gjorde arrangørens bekymringer til skamme.

Igjen var barna i flertall og når i tillegg så mange damer stilt opp i den 3 km lange terrengløypen var EIK friidrett særdels fornøyd med dagen og deltagelsen.

Jorunn Hadland fra Egersund O-klubb var i en klasse for seg selv i dameklassen. I løypen et steinkast fra sitt hjem slo hun nærmeste konkurent i dameklassen med over 1 minutt.  Jorunn har vært en fremragende orienteringsløper i mange år i Rogaland og slo langt yngre løpere i den sugende løypen. Guro G Robben gjorde også et sterkt løp og kapret 2 plassen foran Cathrin Lindø.

Torstein Tengsareid fra EIK vant som ventet i herrenes løype og virker til å være i rute foran Norgescupen i motbakkeløp som er hans hovedmål denne sesongen. Nærmest Torstein kom hans klubbkollega Thomas Hetland på 2 plass med skiløper Øyvind Ulset på 3 plass.

3 beste damer:
1. Jorunn Hadland                           EOK                     14.51
2. Guro G Robben                            Guros Fysio       16.03
3. Cathrin Lindø                                                             16.16

3 beste herrer:
1. Torstein Tengsareid                   EIK friidrett           11.19
2. Thomas Hetland                         EIK friidrett            12.15
3. Øyvind Ulseth                                                              12.58

RESULTATER

Kjell Åvendals' video fra løpet.

Glade ungdommer etter fullført løp.                             Foto: Jenny Åvendal

Guro Garvik Robben i fint driv.                                                              Foto: Jenny Åvendal

Torstein Tengsareid inn til ny seier.                                             Foto: Jenny Åvendal