Finaleløpet i Oslo City Cup var lagt til Rommen skole med bebyggelsen på Vestli som terreng. Kveldens løyper bød på veivalgstrekk allerde til 1. post, hvor alternativene skilte ganske mye. Etter dette var det tett mellom postene før det ble noen lengre veivalgstrekk mellom blokkene på Vestli, før løypene avsluttet på gresssletter inn mot Rommen skole.

Kveldens løp var jaktstart, basert på de 4 innledende løpene. I damenes seniorklasse (D17) ble det seier til Anne Margrethe Hausken Nordberg, Nydalen. Hun gikk ut først på jaktstarten og kom i mål 24 sek foran nr 2, Josefine Lind Heming. På 3. plass fulgte Ingeborg Roll Mosland, Oppsal, som var 3,21 min bak.

occ5_H17.jpgPallen i herrenes seniorklasse

Herrenes seniorklasse ble vunnet av Ulrik Astrup Arnesen, Heming, som var 41 sek foran nr 2: Jørgen Baklid Oppsal. På 3. plass fulgte Trond Einar Moen Pedersli, OL Trollelg ytterligere 6 sek bak.