Ca. 650 gjennomførte årets nyvinning Hilleknuten som ble arrangert av Nordsjørittet, og Gjesdal IL var med som teknisk arrangør og bidro til at dette ble et flott dag i Sirdalen.

255 løp i konkurranseklassene hele løypa, mens 56 opptil 16 år løp en litt kortere variant. I tillegg kommer trimmere uten tidtaking.

Bare 4 menn løp fortere enn Marthe Kristoffersen. Elin Steinsbø Fylkesnes, Bømlo CK ble nr. 2 i dameklassen med 37.27. Hun vant også Nordsjørittet Dobbel. Helge Løge, Bryne CK vant tilsvarende konkurranse for menn. Han løp på 38.52.

Stadionspeaker Kjell Erik Kristiansen sørget for at det var topp stemning underveis i løpet.

Ungdomsklassen og mosjonsklassen startet ved Sirdal Høyfjellshotell. Løypa var 3,7 km lang og hadde en høydeforskjell på ca. 560 meter.

Aktivklassen startet i bunnen av bakken v/ fv. 975 og løp 4,7 km med en stigning på ca. 640 høydemeter.

Vinnertidene er trolig så sterke at de kan bli stående som løyperekorder i mange år. John Sompol var hele 3 minutter foran en så sterk løper som Skjalgs Torstein Tengsareid, som løp på 30.53. Han var minuttet foran Marthe Kristoffersen.