Dato for neste løp er lørdag 3. september 2016 i Follestaddalen i Ørsta kommune.
"Over stokk og stein" er hinderløpet med sosialt tilsnitt. Her skal utøverne ha det gøy. Hinderløpet blei arrangert første gang i 2015, da med totalt 99 deltakere og mye publikum tilstede. Underholdningsverdien er stor. Arrangør og inititativtakere var og er Arve Haugland og Martin Hauge-Nilsen. De er i full gang med planleggingen for neste løp. Arve og Martin kan nå melde at løpet neste år får enda flere hinder, og at det blir nye starttider i de ulike klassene. Dette sammen med andre og nye tiltak skal gjøre arrangementet enda mer publikumsvennlig.

Nyhet! Gavekort 2016
Det aktuelle akkurat nå er at du kan gi en påmelding til hinderløpet i julegave til en som har alt, og som du utfordrer til å delta. For mer info om dette, se Gavekort 2016

Gavekort_med_navn.jpg

Norges mest naturlig hinderløp.
Naturen i Follestaddalen stiller med naturlige hinder, og arrangøren setter opp noen ekstra. Deltakerne må manøvrere seg over/under bekker, rotvelter, steingjerder, grøfter, rundballer, paller mm. Tømmerstokker og steiner skal bæres. Noen overraskelser blir det også.

Et arrangement for alle.
Hinderløpet er laget slik at det passer for alle. Enten du er sofagris, bonde, nerd, utrent, mosjonist, stor, liten, pensjonist eller student; her er det viktigste å utfordre seg selv og delta i fysisk aktivitet sammen med andre.

Sosialt.
Underholdningen, grillingen og festen etter løpet er for mange kanskje like viktig som selve løpet. Så ta med en venn og litt grillmat og bli med på sommerens artigste utfordring på Sunnmøre. Det blir kiosksalg på stedet. Skifte av tøy kan gjøres på låven eller i garasjen. Dusjmuligheter er det på Aktiv trening i Ørsta.

Mange premier.
Vinner av konkurranseklassen og ungdomsklassen får en flott premie, levert av Foldal Stempel AS. I tillegg blir det utrekk på startnummer av mange flotte gavepremier fra flere lokale sponsorer.

Les kondis.no sin reportasje fra "Over stokk og stein 2015" 

Se  bilder fra byggingen av løypen i 2015  og fra  arrangementet 2015

For mer info og påmelding, sjekk hjemmesiden til "Over stokk og stein"

"Over stokk og stein" på facebook.

Følg "Over stokk og stein" på Instagram.  Bruk hashtag Overstokkogstein.

berehinder_dame.jpg
Bærehinder. Foto: Martin Hauge-Nilsen

elvehinder_dame.jpg
Elvehinder. Foto: Martin Hauge-Nilsen