Anne Jorunn Hodne noterte 2.12.33 mens Erling Christiansen brukte 2.00.41 Det var Erling Christiansens andre start i Nordmarkstravern og den andre seieren. Den første kom i 1999.
For Anne Jorunn ble en fin revansj fra året før da hun ble nummer to etter å ha kommet først i mål, men det viste seg at hun hadde løpt feil.

Det var ikke like flott solskinnsvær som ifjor og forfjor men temperatur på 17 grader i slutten av september! Kanskje rekord for Travern?
Mange av deltakerne hadde ventet det mindre bløtt i skogen enn det det var. De som deltok ifjor mente det var klart tyngre å løpe i år.

Anne Jorunn Hodne har beveget seg en plass oppover på resultatlisten siden 2004 og når hun nå løp riktig hele veien kunne ingen true henne i kampen om seieren.
Marit Uglem vant Nordmarkstravern i både 1993 og i 1996, de to gangene hun hadde vært med tidligere, hennes tid 2.18.21 var meget imponerende. Wendy Fjelstad ble nr.3 og kanskje er det hennes tur til å gå til topps neste år? Hun har nå radet opp 3 strake tredjeplasser i tillegg til en 2.plass og en 4.plass

Minitravern hadde den dårligste deltakelsen etter at den ble satt på programmet i 2000.
25 gjorde det meget glissent mellom løperne og Tjalvegutta kamp om seieren var den eneste duellen mellom de beste.

Meget gledelig var det imidlertid med selve Nordmarkstravern som hadde en økning i deltakelsen fra ifjor med 10%.
237 fullførende var det beste tallet siden 2002 og etter tre år med nedgang ble altså trenden snudd.

Resultater (høyst uoffisielle) finner du her.

Bilder fra Minitravern
Bilder fra Nordmarkstravern
Samleside for Nordmarkstravern oppdatert etter årets arrangement
Arrangørens hjemmeside