Det ble satt løyperekorder i klassene for kvinner og menn, utrolig nok ettersom det var søledammer og glatt flere steder i løypa. Det viser jo selvfølgelig bare at de nye løyperekordholderne er i utrolig god form.

Kirsti Johnsen (57) blir jo bare bedre og bedre ettersom hun blir eldre, og satte løyperekord med tiden 13.35 i den 3245 m lange løypa.

Ole Petter Fjeld (15) løp inn til 10.47 og var klart foran Alexander Hoel (18) og Eirik Mysen (17) som var 12 og 13 sekunder bak vinneren.

Norgesmesteren i triatlon  50+ klassen, Jørn Willy Olafsen var ikke snauere enn at han vant 55-59 klassen denne kvelden bare få dager etter NM.

Neste onsdag stiller blir det Høstløp ved Nordskogen skole. Da er det Hortensmarka Rundt for 38. gang.