Furumomila er for alle generasjoner. Fra de aller minste til de aller eldste. mens de aller minste løper noen hundre meter inne på stadion, løper barna til og med 12 år 1,5 km der litt går på bane mens mesteparten løpes på mykt skogsunderlag i områdene rundt stadion.

I år stilte 496 barn på barneløpet, et imponerende antall. Skolene mobiliserer og alle forsøker å bli med. I år gikk skoleseieren til hjemmefavorittene fra Stalsberg skole.

kondis.no gir deg bildene fra årets barneløp her. Vi har egne artikler for 5km og 10km. Les alt om Furumomila på vår hovedartikkel.


Labb og Line var på plass for å heie på de yngste løperne. 


Spente barn før start på 1,5 km. Her er litt av første rekke i det store startfeltet.


Her er mer av første rekke i startfeltet. Lars Olav Egelandsaa (2017) fra Stalsberg virket fokusert før start. De andre var mer avslappet..


Lars Olav Egelandsaa fra Stalsberg skole sprengte feltet fra start. Selv om Martin Krikeberg Mørk fra Sturla på andreplass virker litt skeptisk til tempoet. Men ut av stadion hadde han full kontroll på utfordreren.


Martin Kirkeberg Mørk førte an blant forfølgerne med Christian Hartz Melling fra Glassverket og Simen Sælid fra Haugsbygd rett bak. Jenteklassen så fra start ut til også å bli et lokaloppgjør mellom Sturla og Glassverket, denne gang mellom Margrethe Bergane og Emma Kirkeberg Mørk.


Emma Kirkeberg Mørk er bare ni år gammelb(blir snart 10), men trives i konkurranse med eldre utøvere... og gutter. Hun vant klasse jenter 10 år i Lidingøloppet og virker sterk i dag også  selv om det er deltakere som er mer enn to år eldre i feltet.


Fint driv i resten av feltet. Lite singlet og shorts å se blant de yngste. Her var det viktig å holde varmen både før, under og etter løpet.


Christian Hartz Melling fra Glassverket løp tøft i bakken ut fra stadion som nr. 2 bak Martin Kirkeberg Mørk.


Emma Kirkeberg Mørk hadde passert hardtåpnende Lars Olav da de begynte å løpe inn i skogen. Simen Sælid var også foran.


Vetle August Thomsen fra Enger tok det rolig opp bakken til skogen.


Christian Hartz Meling kommer ut av skogen som nr. 2 og løper inn på 5.21 knappe 15 sekunder bak Martin Kirkeberg Mørk.


Emma Kirkeberg Mørk er raskeste jente i jenteklassen og nr. tre totalt. Hun løper på 5.34.


Flott spurt av Herman Liverud Knudsen fra Konnerud IL som blir nr. 4.


Simen Sælid fra Haugsbygd gir alt i spurten og blir nr. 5 totalt..

Mange flotte spurtoppgjør på 1,5 km

Flotte dueller. Margrethe Bergane ble nest beste jente mens Chris Jørgensen blir nr. 6 totalt.








Emma og Martin Kirkeberg Mørk var godt fornøyde med nye perser og nye løyperekorder på 1,5 km i dag.

Løpsfamiliekos

Familien Kirkeberg Mørk koste seg på Furumo i dag. Det er mye friidrettshistorie å fortelle om far Per-Øyvind Mørk og mor Grete Kirkeberg Mørk. Per-Øyvind har en fortid som langslagssjef i friidrettsforbundet og en maratonpers på 2.25 mens Grete Kirkeberk Mørk har 2.35 på maraton og enda bedre perser på kortere distanser. Kanskje det blir maraton en gang også for dagens beste jente og gutt på 1,5 km terrengløp på Furumo?