Husk Lørenskog Halvmaraton 1.november
Lørdag 1.november er det klart for Vinterkarusellstart på Romerike med valgfritt 5 km eller halvmaraton fra Hammer skole på Lørenskog.
Lørenskog Halvmaraton som er første løp i karusellen er også KM for Oslo/Akershus. For å delta i KM må man være tilsluttet en klubb som er medlem av NFIF.
.
Se tidligere forhåndsomtale med link til innbydelse, påmelding mv...

Det første og klart lengste løpet i Vinterkarusellen er lagt inn i Lørenskog Halvmaraton. Påmeldte i Vinterkarusellen er automatisk påmeldt i Lørenskog Halvmaraton, men det settes også opp en egen resultatliste for halvmaratonløpet. For vinterkarusellens deltagere er det også en alternativ 5 km for de som synes halvmaraton er for langt.

Lørenskog Halvmaraton som er første løp i karusellen er også KM for Oslo/Akershus. For å delta i KM må man være tilsluttet en klubb som er medlem av NFIF.

Lørenskog Halvmaraton - løypa:Klikk på navigeringsfeltene for å forstørre kartet hvis du vil se mer detaljer, eller forminske hvis du vil se løpsområdet i en større sammenheng. Når du fører pekeren over kartet kan du forskyve bildet i ønsket retning.
(Kartet har en stygg feil ved start/målområdet der det er merket av for Losby Golfklubb, mens bygningsmassen skal være Hammer skole, Hammergårdene og Lørenskog kirke.)

Løypedata:
Hver runde er 10.365 meter, det betyr at du har løpt 20.730 meter når du runder startpunktet for 2.gang. Da har du bare de siste 367,5 meeterne igjen til mål og fullført halvmaraton.

Start er på 152 meter over havet, høyeste punkt (3 km) er 202 moh, laveste punkt (7,5 km) er 132 moh, mål er 162 moh. Samlet stigning er stipulert til 300 meter totalt (0.39%).

Drikkestasjoner etter 6.5, 10.5 og 17 km.

Arrangørens løypekart