Bildet: Herman Aase Aspelid med bestemte steg mot mål.

 

 

 

Da kan vi presentere bilder fra årets Sentrumsløp.
Barneløpet
Ungdomsløpet
Sentrumsløpet
Nå to dager etter Sentrumsløpet er det helt klart at man sitter igjen med en god følelse fra vårens første løpsfest i hovedstaden.
Deltakertallet sluttet endelig å synke, også i år hørte jeg nesten bare positive ord om arrangementet fra deltakerne. (det har faktisk vært gjengs de 3-4 siste årene).
Nok en gang var været strålende. Og jeg sitter med en magafølelse om at det ikke bare var været som hadde lokket så mange tilskuere til å stå å heie langs løypa. Var ikke tilskuerne mer positivt innstilt?
Hærlig var det å løpe forbi barnegjengen på Rådhusplassen som hadde laga eget heiarop. 
Grorud IL stilte med 51 unger, det må da bety noe!
Tar vi med gode deltakerøkninger i Fredrikstadløpet, Borredalen Rundt og Fjellseterløpet (10% økning) så er det med spenning vi ser frem til kondisjonsvåren som nå tar til for alvor med karuseller og stafetter de nærmeste dagene. Når året er omme har det blitt arrangert over 1000 løp og mange hundre sykkelritt og skirenn. Ingen kan si at tilbudene for de som vil komme i form mangler!

kondis.no har hatt meget gode besøkstall i april med en kjempetopp i går, i de gode besøkstall ligger spesiellt antall forskjellige brukere. Også det tar vi som et godt tegn på at folks interesse for sin egen kondisjon er på vei opp.