Toril+Blakkisrud+har+tegnet+logo+og+maler+plaketter+til+alle+de+tidligere+Langtrampenkarusellene.++Fortsetter+hun+med+det%3F
Toril Blakkisrud har tegnet logo og maler plaketter til alle de tidligere Langtrampenkarusellene. Fortsetter hun med det?


Se forrige nyhet 2.april: Blir det Langtrampen i Nannestad i 2005?

Langtrampen på terminlista på kondis.no

Da er det altså klart at det blir en 26.utgave av løpskarusellen "Langtrampen i Nannestad". Karusellen skiller seg ut ved at løypene er lengre enn i de andre karusellene, men dette burde ikke hindre mange flere fra å være med. "Vi skal vel trene likevel".

5 min fra Gardermoen
Har du vært med før; velkommen tilbake. Har du ikke vært med før; Her kan du løpe "på landet" bare 5 min fra hovedflyplassen. Enten du bor på Romerike eller i Oslo er det altså ikke langt til Nannestad.

Løpene i Langtrampen
Innbydelsen er ikke klar ennå, men det er bare å møte fram til første løp tirsdag 3.mai fra parkeringsplassen midt i mot den nye videregående skolen i Nannestad (se kart nedenfor) - start er kl 18:30.

3.mai Luringen
11,5 km vegløp hvorav 2,5 km på grus, periodevis kupert løype.
2.juni Rondanestien
12 km terrengløp i lettkupert terreng hvor vi følger "Rondanestien" ca 8 km. Litt veg på begynnelsen og til slutt
16.juni Død og pine
19 km vegløp, stort sett kupert løype, 8-9 km grusvei, resten asfalt.
25.august Redningen
8,5 km vegløp, opprinnelig ekstraløp for at flere skulle klare 3 fullførte løp som kvalifiserte til plaketter. Mest grusvei/skogsbilveg, litt asfalt i begynnelsen og på slutten.
25.september Dreper'n
30 km tøff utfordring. Starter med 14 km på veg, mest grus og mest motbakke, deretter kupert og nedover 10 km i terreng, og så drepen til slutt: 6 km asfalt på stive ben,.

Kontaktpersoner:
Henning Høgheim tlf:6397 6314
Lars Øyre tlf:6399 4137
P%E5+det+lille+bildet+ser+vi+Henning+som+speaker+p%E5+Vintermaraton+2004%2C+mens+det+store+bildet+er+fra+Vinterkarusellen+i+romjula.+En+skikkelig+ildsjel+som+ikke+ville+at+Langtrampen+skulle+legges+ned.+Da+tr%E5kket+han+like+godt+til+selv+uten+tanke+p%E5+at+han+er+medlem+av+naboklubben.
På det lille bildet ser vi Henning som speaker på Vintermaraton 2004, mens det store bildet er fra Vinterkarusellen i romjula. En skikkelig ildsjel som ikke ville at Langtrampen skulle legges ned. Da tråkket han like godt til selv uten tanke på at han er medlem av naboklubben.