Sandnes IL sin fjerde utgave av Arborettrimmen bar preg av at vi nærmer oss vinter. Hagl og en del nedbør gjorde sitt til at løypen var krevende noen plasser.

Jakob Ingebrigtsen lot seg ikke affisere av været og løp inn til meget sterke 7.46 i den 2692 m lange løypen. Dette er bare 5 sekunder bak Filip Ingebrigtsen sin tid i fjorårets siste løp. I kvinneklassen var det Maria Wiig fra IL Skjalg som var rasket på  en runde.

I mellomløypa som er to runder på 5.384 m var Thomas Hetland og Anne Ø Frafjord som var raskest. I langløypa, som er tre runder i den 2692 m lang løypa, var det Simen Bergseth og Vilde Malmei som var raskest.

RESULTATER

Andreas Wathne fra IL Skjalg løper inn til sterke 8.34 i kortløypa.        Foto: Lise Bentsen.

Øystein Wergeland fra Sandnes IL gjør sjelden et dårlig løp. Her løper han inn til 9.07 i kortløypa.      Foto: Lise Bentsen.

Simen Bergseth som vant langløypa drar på Stian Birkeland (delvis skjult), Jørn Holmen og Børge Harestad, som alle løp kortløypa. Bakerst følger Thomas Hetland, som vant mellomløypa.  Foto: Lise Bentsen.

Sara Busic fra IL Skjalg nærmer seg mål.                                                             Foto: Lise Bentsen.

Marlen Rogneflåten (451), Ingrid Ingebrigtsen (213) og Synne Eikeland (91) gjør alle flotte løp.  Foto: Lise Bentsen.