Marianne Røhme (48) fra Jessheim overtar fra 1.januar som ny daglig leder i Kondis. Hun overtar etter Kjell Vigestad som har hatt jobben i 23 år.

Pressemeldingen som kondispresident Tim Bennet har sendt ut kan du lese HER
Foto: Olav Engen

Undertegnede hadde gleden av å hilse på Marianne i forrige uke da det skulle tas bilder til pressemeldingen, og det er ikke tvil om at hun gleder seg til utfordringen det vil være å overta som leder for Kondis. Det er vel ingen grunn til å forvente at vi Romerikinger blir forfordelt med halv medlemsavgift eller noe slikt, men vi håper og tror at hun blir en flott representant for kondisjonsidretten både her på Romerike og i resten av landet.

Det er ikke så mange år siden vi hadde en kvinnelig Kondispresident fra Romerike, nemlig Marit Berg Bjerknes fra Fetsund - som også var den første og foreløpige eneste kvinnen med den rollen så langt. Nå følger Marianne Røhme fra Jessheim opp som den første kvinnelige lederen av Kondiskontoret.

Kondis.no og papirutgaven kommer senere tilbake med et omfattende intervju med Marianne. Vi nevner i denne omgang bare at kvinnen holder seg i fin form og at hun så sent som i 2008 løp 52,190 kilometer i Eidsvoll 6-timers.

Her ser vi Marianne i fint driv ved Nordbytjernet forrige uke.. (foto: Olav Engen)
 
En blid kvinne med godt humør, det er hva Kondis får som ny leder fra 1,januar (foto: Olav Engen).
Uvanlig bilde?... nei - se de to neste...
 

Til venstre ser vi Marianne under Eidsvoll 6-timers 2008 (foto: Bjørn Hytjanstorp).
Til høyre er hun avbildet i Fredrikstad Maraton samme år (foto: Rolf Bøhn).

Vi ønsker "vinkedamen" lykke til med ny utfordring som leder i Kondis!