Snøen var borte og det var vår i lufta da Stomperudkarusellen startet opp for sesongen med 5 km i Bingenrunden sist torsdag. Men... det var kraftig vind som løperne fikk slite med etter at medvindssletta i starten var tilbakelagt.

Suverent raskest var Joachim Skorge fra SK Vidar med 17.19.
Tilsammen 111 løpere fullførte det første løpet...

Alle resultatene

Samleside for løpskarusellene på Romerike 2007

Rask åpning - verre etterpå
Mange var nok godt fornøyd med splittiden sin etter åpningskilometeren i Bingenrunden, men det var før medvind ble motvind - og før man fikk et kupert parti å slite med.

Joachim Skorge var klart raskest av gutta, og med tiden 17.19 var han 41 sekunder foran Jan Erik Berntsen på 2.plass og nesten minuttet foran Oddbjørn Homstvedt på tredje plass totalt. Disse vant klassene menn 17-34, menn 35-39 og menn 40-44.

Blant jentene kom de raskeste tidene i kvinner 55-59: Bjørg Guri Kildahl vant med 23.31 foran Torill Skoglund som brukte 11 sekunder mer

Sara og Johan
I gutte- og jenteklassene som løp 1.5 km var Sara Bråten fra Sørum og Johan Hoel fra Frogner raskest med henholdsvis 6.19 og 5.45.
Bilder fra Sørum (foto: Hjalmar Ripe) :-)
Takk til Hjalmar Ripe, som valgte å reise til Sørum for å ta noen bilder siden han var skadet og ikke fikk løpt. Dermed reddet han kondis/romerike - som ikke rakk fram til løpet....
Kari+Zimmer+fra+Oslofjord+Triathlon+er+med+p%E5+nesten+alle+karusell%F8p+p%E5+Romerike.+Her+er+hun+dr%F8yt+halvveis+p%E5+sin+5+km+i+Bingenrunden
Kari Zimmer fra Oslofjord Triathlon er med på nesten alle karuselløp på Romerike. Her er hun drøyt halvveis på sin 5 km i Bingenrunden
Signy+Henden+Rustlie+fra+L%F8renskog+er+ogs%E5+ei+dame+vi+ser+p%E5+de+aller+fleste+karusell%F8pene...+uten+konkurranse+i+D65-69+denne+gangen.
Signy Henden Rustlie fra Lørenskog er også ei dame vi ser på de aller fleste karuselløpene... uten konkurranse i D65-69 denne gangen.
Oddbj%F8rn+Homstvedt+og+Jan+Erik+Berntsen+kom+n%E6rmest+Joachim+Skorge.++Her+er+fortsatt+Homstvedt+foran%2C+men+til+slutt+m%E5tte+han+gi+seg+med+13+sekunder+for+den+litt+yngre+Berntsen.
Oddbjørn Homstvedt og Jan Erik Berntsen kom nærmest Joachim Skorge. Her er fortsatt Homstvedt foran, men til slutt måtte han gi seg med 13 sekunder for den litt yngre Berntsen.
Johnny+Schmidt+fra+S%F8rum+sjakk+satte+de+fleste+sjakk+matt+i+Bingenrunden+med+dagens+7.beste+tid%2C+19.01.
Johnny Schmidt fra Sørum sjakk satte de fleste sjakk matt i Bingenrunden med dagens 7.beste tid, 19.01.
Den+gamle+storl%F8peren+Bj%F8rn+Mol%F8kken+kan+fortsatt+l%F8pe+fort.++Her+holder+han+vinneren+av+klassen+under+%2855-59+%E5r%29+p%E5+avstand%2C+og+det+holdt+hele+veien+inn.++Bj%F8rn+Knudsen+vant+forresten+55-59+foran+han+som+har+l%F8pt+raskest+i+Bingenrunden%2C+%D8ivind+Dahl.+
Den gamle storløperen Bjørn Moløkken kan fortsatt løpe fort. Her holder han vinneren av klassen under (55-59 år) på avstand, og det holdt hele veien inn. Bjørn Knudsen vant forresten 55-59 foran han som har løpt raskest i Bingenrunden, Øivind Dahl.
Runar+Lie+fra+Frogner+rekker+%E5+l%F8pe+litt+innimellom+bleieskiftinga%2C+og+kom+seg+under+de+magiske+20+minuttene+p%E5+5+km.++Asbj%F8rn+Oppeg%E5rd+i+r%F8dt+kom+et+par+sekunder+over+de+20%2C+men+vant+klasse+50-54.++Helt+til+h%F8yre+ser+vi+Halvor+J%F8dahl+fra+S%F8rum%2C+som+m%E5tte+slippe+disse+gutta+langt+fra+seg+p%E5p+de+siste+2+kilometerne.
Runar Lie fra Frogner rekker å løpe litt innimellom bleieskiftinga, og kom seg under de magiske 20 minuttene på 5 km. Asbjørn Oppegård i rødt kom et par sekunder over de 20, men vant klasse 50-54. Helt til høyre ser vi Halvor Jødahl fra Sørum, som måtte slippe disse gutta langt fra seg påp de siste 2 kilometerne.
Bj%F8rn+Hol%F8ymoen+kommer+stadig+n%E6rmere+de+beste+i+aldersklassen.+Han+ble+nr+4+i+55-59+%E5r+med+bare+16+sekunder+fram+til+Dahl+og+Meek+p%E5+plassene+foran.
Bjørn Holøymoen kommer stadig nærmere de beste i aldersklassen. Han ble nr 4 i 55-59 år med bare 16 sekunder fram til Dahl og Meek på plassene foran.
Rutinerte+Rolf+Hexeberg+fra+Nes+ligger+her+og+lurer+bak+Paul+Schmidt+fra+S%F8rum+Sjakklubb.+I+dette+partiet+tapte+til+slutt+sjakkspilleren+i+sort+lue%2C+men+Rolf+hadde+jo+fordel+av+%E5+v%E6re+hvit....
Rutinerte Rolf Hexeberg fra Nes ligger her og lurer bak Paul Schmidt fra Sørum Sjakklubb. I dette partiet tapte til slutt sjakkspilleren i sort lue, men Rolf hadde jo fordel av å være hvit....
Her+ser+vi+fra+venstre+Ove+Aastorp%2C+Odd+Bjarne+Nordli+og+Tore+Vegard+Lauvsnes.+Bak+Tore+ser+vi+Petter+Kildal+fra+Haga+som+vant+klasse+65-69+%E5r.
Her ser vi fra venstre Ove Aastorp, Odd Bjarne Nordli og Tore Vegard Lauvsnes. Bak Tore ser vi Petter Kildal fra Haga som vant klasse 65-69 år.
Jeg+er+glad+jeg+kan+skrive+disse+navnene+i+stedet+for+%E5+uttale+dem.+Vi+ser+fra+venstre+Anushan+Pathmanthan%2C+Seelan+Nallathamby+og+Geir+Leon+Olsen.++Alle+er+en+del+av+en+flott+l%F8psmilj%F8+i+Oslo+Sporveier.
Jeg er glad jeg kan skrive disse navnene i stedet for å uttale dem. Vi ser fra venstre Anushan Pathmanthan, Seelan Nallathamby og Geir Leon Olsen. Alle er en del av en flott løpsmiljø i Oslo Sporveier.
Tore+Johansen+l%F8per+egentlig+i+menn+kort+l%F8ype%2C+men+denne+gangen+m%E5tte+han+l%F8pe+like+langt+som+de+andre.
Tore Johansen løper egentlig i menn kort løype, men denne gangen måtte han løpe like langt som de andre.
Og+etterp%E5+er+den+den+ikke+uviktige+etterp%E5praten+rundt+l%F8perdrikka.+Her+i+ly+av+S%F8rum+skole%2C+mens+de+fem+%F8vrige+l%F8pene+i+Stomperudkarusellen+arrangeres+fra+idrettsplassen+i+L%F8renfallet%2C+en+dr%F8y+kilometer+n%E6rmere+E6.
Og etterpå er den den ikke uviktige etterpåpraten rundt løperdrikka. Her i ly av Sørum skole, mens de fem øvrige løpene i Stomperudkarusellen arrangeres fra idrettsplassen i Lørenfallet, en drøy kilometer nærmere E6.