Johannes Gjesdal var helt overlegen i lørdagens Jaktstart. 46.53 er svært sterkt i den krevende løypen. Kvinneklassen ble vunnet av Vareggs egen Nina Dahl med tiden 1.11.33. Totalt fullførte 15 løpere løpet som kanskje kan seile opp som et nytt kultløp (i tillegg til Stoltzekleiven Opp) i regi av Varegg.

Resultater de raskeste løperne:

1 Gjesdal,Johannes   Varegg Il  46:53  
2 Sægrov,Leif        Varegg Il  49:21  
3 Vonen,Brynjulf     Varegg Il  50:29  
4 Lillealtern,Trond  Varegg Il  50:36  
5 Valen,Harald       Varegg Il  51:37
6 Westergård,Morten  Varegg Il  54:55   
7 Westergård,Owen    Varegg Il  55:05 
8 Sulesund,Pål       Varegg Il  57:24
Arrangørens løypebeskrivelse:

Løpet starter i Fjellveien ovenfor Badstuen ("Vårfornemmelsen") - det er fleksistart fra bukk/post 0. Løypen følger Fjellveien nordover til sti opp mot Sandviksbatteriet. Her vil det være 1. stempling for å avgjøre friskeste åpningsfart.

Derfra følger løperne stien opp til Batteriet hvor 2. stempling avgjør hvem som er dagens "geitebukk". Derfra blir det et krevende strekk ned til veien opp Munkebotn. Løperne følger den opp til demningen øverst i Munkebotn. Her er 3. stempling.

Deretter fortsetter hardkjøret opp veien til Sandviksfjellet. Ved sti fra Stoltzekleiven blir det 4. stempling for å kunne dele ut Jansens pris til årets bakkeløper. Partiet derfra langs vei og på sti opp til Aasebu har valgmulighetene hvile eller fart.

Ved tidtakerbuen på skistadion (Aasebu) er det målgang (stempling nr 5) for de som er fornøyd med kort løype og kan tenke seg retur ned Skredderdalen til Badstuen.

De som fortsatt har krefter og ønske om å vise mer fortsetter lysløypen til Halfdan Griegsvei, videre veien ned til Fløystuene, ned Fløysvingene, bort Hestebergveien, ned nederste delen av "Tippe Tue", Fjellveien følges nordover til Breistølen hvor det blir stempling nr 6.

Herfra og til mål er det strekket som har lagt grunnlaget for Jansens mange triumfer - den knallharde spurten som må hentes opp fra kjelleren!. Mål ved siste lyktestolpe før Mulesvingene.

Komplett resultatliste Jansens Jaktstart

Strekktider Jansens Jaktstart
Bilder fra Jansens Jaktstart

Besøk Vareggs fine nettside
Les mer om Vareggtreningene og Leif Sægrov