Jon Harald Berge vant 80.000 - foreløpig !
Jon Harald Berge har vunnet landsfinalen i Intersports konkurranse og er med videre som kandidat til hovedpremien: Win a year off work $75.000,- Dersom Berge i tillegg vinner hovedpremien, er målet å sette nordisk rekord under VM neste år. Men allerede i år håper han å se resultater av den nasjonale premien på 80.000 kroner, skriver dt.no
x
Jon Harald Berge er altså Norges representant i den internasjonale utgaven av konkurransen og skal kjempe om rundt 650.000 kroner (75.000 euro) slik at han kan ta et helt år fri fra jobben for å satse på det han liker mest - å løpe langt.

Se hele atikkelen i dt.no

I artikkelen kan du bl.a. lese:
Rundt 1000 personer meldte seg på den norske konkurransen via Intersports hjemmesider eller i de 120 butikker rundt omkring i Norge. Av fem gjenværende finalekandidater ble Jon Harald Berge plukket ut som vinner.

- Jon Harald utmerker seg spesielt på bakgrunn av sine personlige prestasjoner. Han har nådd langt og gjennomført masse innen løpsidretten, noe som er direkte rettet mot konkurransens innhold og mål - nemlig det å oppfylle løpsdrømmen, sier markedssjef i Intersport, Geir-Olav Killingstad.