Det tok et par timer før køene ble mer overkommelig. Neste år må telt "dørene" åpenes tidligere på dagen så alle de som ville hente startnummeret før de skulle hjem fra arbeid på fredagsettermiddagen, kan spres over et litt lenger tidsrom.

Forøvrig virket det meste velorganisert og Asics og G-sport stilte opp med en stor og velassortert butikk med mange gode tilbud. Den er åpen også for andre enn de som skal løpe maraton. Det var en del andre spennende stands for løpere, men de tkunne gjerne være mange flere. Hamburg Marathon var eneste løpsarrangøren på plass.

Maraton "utsolgt" - noen plasser ledig på halvmaraton og 10 km
Om noen i siste øyeblikk skulle ønske å melde seg på maratondistansen, så er de for sent ute. Der er alle startplasser "utsolgt". For halvmaraton var også taket for antall påmeldinger nådd, men det ble ordnet med 100 ekstra plasser. Nå er også de besatt, men det blir nå gjort klar for noen ekstra startplasser til de som vil melde seg på lørdag. Åpningstiden i teltet lørdag er fra kl. 9 til 20. Men om de ledige plassene rekker for hele dagen er et annet spørsmål.

Det er også en del ledige plasser på 10 km, og plasser nok for de som vil løpe løpene som går lørdag: Barnas Maraton kl. 2 og 3 km kl. 3.

Kulturminister Anniken Huitfeldt stiller på 10 for Grete på søndag med start kl. 09.49. Listen over andre kjentfolk som stiller som ledagere for blinde og svaksynte, er også lang. 


Sirkus Oslo Maraton: Idyllisk foran srrkusteltet etter at de lange køene er avviklet ut på ettermiddagen.


Som sild i tønne: Bare blide fjes på startnummerutdelingen selv om ventetiden i perioder ble lang. Lørdag blir det større spredning, men mellom kl. 12 og 15  kan det også bli stor trafikk inntil 3 km starter kl. 15.00.


Stor butikk: Fotoanalyse, stort utvalg og gode priser i Asics-butikken på startnummerudelingen.


Stor stand: Sportsmaster har mange flotte tredemøller, ski"mølle" og mye annet spennende utstyr på standen sin. Kondis-medlemmer får 15 % rabatt hos Sportsmaster, så det gjelder å teste ut utstyret som kanskje skal kjøpes inn i løpet av høsten.


Klar for storinnrykk: Kondis var naturlig nok på plass med stor stand. Her er Kjell Jensvold klar til å ta i mot maratonløpere fra fjern og nær like før startnummerutdelingen åpnet.