Kondis har ikke hatt avtale med noen lokale sportsforretning i Elverum etter at Fokus Sport opphørte, men med den inngåtte avtalen med Sport1 i Kvartalet har våre medlemmer nå muligheter til å handle enda mer sportsutstyr til rabatterte priser.

Sport1 Elverum ønsker å tilby kundene et bredt vareutvalg med spennende og bra varer. Butikken er kjent for hyggelige og faglig dyktige sportsrådgivere som strekker seg langt for å skaffe kundene det de ville ha. Sportsforretningen i Storgata 13 ble også kåret til årets bedrift i Elverum i 2011.

- Vi skal være en sportsbutikk med fokus på kunden og dens behov. Vi har et godt vareutvalg innen ski, sykkel, løp, fiske og friluft, og hos oss får kunden hjelp til å finne riktig utstyr til trening, konkurranse, tur eller fritid, sier daglig leder Steinar  Jensen

Siden våre lokale medlemmer i stor grad også er aktive både på sykkel og ski, vil Sport1 Elverum være stedet hvor du får mest for pengene og god veiledning i valg av utstyr. Ved kjøp av et par løpesko og "noko attåt" i Sport 1 Elverum sparer du faktisk inn medlemskontingenten for resten av 2016 og hele 2017!  Husk å ta med gyldig medlemskort for å oppnå rabatt!

Sport1 Elverums nettsider

KJEMPETILBUD TIL NYE MEDLEMMER NÅ:
Meld deg inn i dag og få medlemskap for resten av 2016 og hele 2017 for bare 389,- kroner (Unge under 20 betaler kr 195,-). Når vi mottar påmeldingsskjemaet fra deg får du tilsendt det siste nummeret av Kondis, den flotte Treningsdagboka og teknisk Kondis T-skjorte. 

Her kan du lese mer om medlemsfordeler og medlemsservice og ordne innmelding i KONDIS - norsk organisasjon for kondisjonsidrett. 

Medlemsfolder 2016-april-1_570.jpg