Kondis1508-640.jpg


KONDIS-årgang 2015
KONDIS-arkivet  (Kondis-innhold siden 1999, mange smakebiter)
Bli Kondis-medlem! Les 10 kondisjonerte blader hvert år.


Noe av det du kan lese om i Kondis nr. 8 - 2015:

Kristen Aaaby er 54 år, men har beholdt råskapen og vinnerinstinktet. I Kondis kan du over åtte sider lese om veteranen som så sent som 1. november ble beste norske i New York City Marathon.

Sigrid Bye satser mot verdenstoppen - i langrenn. Hun har imponert som syklist med blant annet ungdomsmesterskap i K16 i år, men det er som langrennsløper hun har satt mål av seg til å bli aller best. Ingrid Lorvik har interjuet Eidsvoll-jenta.

Landslagstrener i langrenn Trond Nystad fortelle om sin treningsfilosofi og deler tanker om mental trening, formtopping, teknikktrening og annet.

Hvordan kan en motivere folk til å komme i gang med å løpe - og fortsette med det? Kondis har fire sider med utdrag fra artikkelen Leif Inge Tjelta og Iselin Brandal Berge har publisert under tittelen; "Fra utrent til halvmaratonløper på 20 uker".

Skiveteranen kommer som innlegg til Kondis fire ganger årlig. 16 sider med masse stoff om langrenn, nyttig stoff ikke bare for veteraner. Fem av sidene er denne gangen viet den siste boka til Thos Gotaas "Birken - historien om det seige slitet". Boka kan du også få kjøpt i Kondisbutikken.Det er også to sider om staking på blanke ski.

I dette nummeret av Kondis finner du også del 1 av Bjarte Viks "treningsplanlegging for langdistanseløping". Det omhandler seks ulike treningsprogram for trening til 5, 10 og 42 kilometer.

Roy Freddy Andersen har skrevet fire sider fra Berlin Marathon - det det var 700 norske som deltok.

Anita Øy har intervjuet superveteranen Ingvild Stedøy-Johansen som løper, sykler, deltar på triatlon og tilsynelatende får tid til alt mulig annet enn trening og konkurranser også.

Som vanlige inneholder bladet også produkttester, resultatspalte, kommentarartikler og andre faste spalter samt små og store overraskelser. Til sammen blir det 80 sider med inspirerende lesestoff. Er du ikke allerede medlem, så har du en god grunn til å bli det!

Meld deg inn i Kondis og få ti årlige nummer av bladet pluss mange andre medlemsfordeler! 
 

SMAKEBITER fra Kondis nr. 8 - 2015:
Trond Nystad: Gjør det enkelt - stor lesbar pdf-utgave

Nystad_2.jpg

Ny bok om Birken: Det seige skislitet - stor lesbar pdf-utgave

Gotaas_2.jpg