Nina Skeime Kostøl fra Gjelleråsen IF og Thomas Wilskog fra Nittedal IL var raskest i motbakkeløpet Varingskollen Opp mandag kveld.

Se også forhåndsomtale

Celine angrepet av elg
Løpet fikk mye oppmerksomhet i ettertid på grunn av elgen som angrep og skadet en av deltagerne:
Elgangrep i Varingskollen Opp

Celine Monrad Haslum (39) som ble utsatt for elgangrepet var nummer 3 i K16-39 i fjorårets løp.

Løpssleder Marte Hjertum bekrefter det vi også kan lese i avisene:
Det går bra med henne, kan se ut til at hun har vært "heldig". Det er vi utrolig lettet over.

Tidligere skistjerne raskest av kvinnene:
Det bor mange skistjerner i Nittedal, og en av dem er Nina Skeime Kostøl (bildet er fra Oslos Bratteste i 2010) . I Varingskollen Opp vant hun klassen for kvinner 40år+ med tiden 16.36. Det var noen små sekunder etter fjorårstiden da hun også vant klassen, men måtte se seg slått av den yngre Kjersti Karoline Danielsen.

Det var bare 9 av herreløperne som var raskere enn Nina opp til toppen av Varingskollen, og ingen av herreløperne 40år+ tuktte den tidligere landslagsløperen.

Løypa er ca 1600 meter lang og stiger ca 350 høydemeter!! Dvs over 20 % stigning… så det er en skikkelig styrkeprøve.

Thomas Wilskog best av gutta:
På herresiden var det to mann som skilte seg ut; vinneren av M16-39, Thomas Wilskog fra Nittedal IL og vinneren av klasse under 16 år, Sindre Pettersen fra Nittedal Skiskytterlag. Tidene deres ble 14.26 og 14.42.