Sol og klart høstvær ble avløst av lett snødrev da løperne kjempet seg gjennom den andre etappen av "3 løp til Blåmanen". Løypen gikk på vei og gjennom deler av lysløypen på Fløyen. 

Fri-løperen Lars Nesbø Bakke sto for en real styrkedemonstrasjon. Han lot seg inspirere av et spennende startfelt og tråkket til fra start. Unggutten holt imponerende fart både i motbakkene og gjennom tildels glatte partier i den barkete delen av lysløypen. Motbakkekometen Thorbjørn Ludvigsen fikk en kraftig trøkk av talentet fra Arnadalen. Vinnertiden på det 9 kilometer lange løpet ble imponerende 35.42. En blid, men resignert Ludvigsen kom i mål på 39.10. Han ble i tillegg spurtbeseiret av Øyvind Loftås.
 
Junioren Kristine Fjellanger var raskeste jente med tiden 47.32. Hjemmefavoritten Nancy Sommer entret toppen på 48.18.
 
"3 løp til Blåmanen" avsluttes lørdag 20. november. Løypene har så langt fått meget gode tilbakemeldinger. Vi oppfordrer derfor alle om ikke å la den siste sjansen gå fra seg! Vel møtt!!
 

Kristine Fjellanger hadde kontroll på de andre jentene. Øyvind Loftås sikret andreplassen med en spurt der han kom seg forbi nr 3 Thorbjørn Ludvigsen.

 

Reportasje med mange bilder - se Vareggs side

Resultatliste

 

Takk til Vareggs verbale vevmester Johs Gjesdal for ferdigskrevet tekst og bilder!