Lillehammer IF var best både i menn senior og i den store jenteklassen med 9 lag i alderen 10-14 år. FIK Orion vant tilsvarende gutteklasse, og FIK Ren-Engs kvinner seiret i seniorklassen. Vertsklubben vant veteranklassene uten konkurranse fra andre klubber i heller kjølig værvær.

Veldrestafetten fikk i år en etterlengtet oppsving med 125 løpere på 13 lag i alderen 10-14 år og 12  senior- og veteranlag. Dette er den beste oppslutningen om vårens første lokale stafett siden 2007. I fjor stilte 81 løpere på15 lag opp på Sveum.

Lillehammer IF satte med 19.32 ny løyperekord i den 6250 m lange løypa, en forbedring på 1.11 av Ren-Engs første gjennomkjøring i den nylagde traséen i fjor. Ren-Engs damer senket sin egen tid fra i fjor fra 23.31 til 23.21.

Bildet: Lillehammer IFs vinnerlag i jenter10-14 år bestod av (fra venstre): Therese Skyttermoen, Mari Nordlunde, Mathilde Skjellerud, Cathrine Trøen og Sofie Bjørklund.

2    Veldre Friidrett lag 1    23:13 01:49

Starskuddet går for den første og største klassen i Vedldrestafetten, jenter mellom 10 og 14 pr med total alder på 65 år eller mindre. Fire klubber, Hamar, Orion, Lillehammer og Veldre mønstret 10 løpere hver på sine to lag! I tillegg stilte Løten med ett lag.
Lillehammer IF vant J 10-14 år 14 sekunder foran FIK Orion. Her er det Cathrine Trøen som leder på 4. etappe.
 Gaute Rosvold sørget for art det ble FIK Orion foran Lillehammer IF i gutteklassen.
 FIK Orions seirenede lag i G 10-14 år bestod av (fra venstre) Hans Jørgen Rød, Petter Myhr, Kasper Johansen, Lars Dybvad og Gaute Rosvold.
 Ti lag i senior- og veteranklassene startet samlet på den 6250 m lange stafetten fordelt over 6 etapper. Løypa som var ny i 2011, er mer kupert enn den gamle Veldrestafetten og har en høydeforskjell på drøyt 100 m. Korteste etappe er 550 m , og den lengste er 1430 m.
Lene Brennodden og FIK Ren-Eng inn til sikker seier i dameklassen.
 FIK Orion og Karoline Haug nærmet seg på siste etappe men var 18 sekunder bak Ren-Eng.
 Karen Bruset og Lillehammer IF inn til 3. plass i kvinner senior..
 Fra 1. etappe hvor FIK Orion og Erik Lauritzen tok teten foran FIK Ren-Engs Jonas Hagen og Lillehammers Gabriel Sæther. Bak kommer Emilie Larsen og FIK Orion i teten i kvinneklassen.
 Veldre-elgen personlig, Arild Dahl, elget bra av gårde på sin 1. etappe med Emma Marie Skjærstad for Ren-Eng og Jenny Ferren på Lillehammers damelag i hælene.
 Marie Lovise Svevad og Veldres veterandamer var uten konkurranse også i årets stafett på hjemmebane.
 Rex Hinchcliffe kontrollerte inn til seier for Lillehammer-seniorene.
 Bård Venholen sprintet inn til 2. plass for Ren-Eng, ni sekunder bak LIF.