Lars kunne fortelle at forholdene var gode og med litt bedre kjennskap til løypa denne gangen traff han bedre på løpsopplegget nå enn sist. Noe av trikset er å ha akkurat nok igjen etter 3/4 av løpet til å klare å slå om på den lille flata før Fløyen. Avslutningen satt for Lars i dag, og han kunne dermed innta den ærefulle rekordplasseringen etter Stian Hovind-Angermund hadde sittet på den i ca to år. Nå blir det spennende å se om noen fra arrangørklubben Varegg lar seg pirre av at lista er hevet et lite hakk foran de to siste løpene som kommer fortløpende. Lars Røttingen har sagt han vil prøve å få med seg et løp til. Kanskje kan det bli en superfinale med både Lars, Stian, Halfdan-Emil Færø og flere mannlige og kvinnelige fantomer mandag 17.mars?

Bak fantomene foregikk det også gledelige ting i dag. Beste kvinne ble ingen ringere enn arrangørklubbens trofaste Nancy Sommer på 14:09. Astrid Olafsdottir (HSI) kom på andre med 14:21.  Mange satte personlige rekorder, inklusive andreplass blant herrene Henrik Angermund med flotte 11:19. Totalt 63 fullførte dagens løp.

Bjarne Ludvigsen satte også personlig rekord med fine 12:23, og etterpå tok han en haug med bilder. Se fullstendig bildeserie på facebook.  Les arrangørklubbens referat med fullstendig resultatliste her: http://www.varegg.no/nb/skifriidrett/35-generelt/1866-floyenkarusellen-flotte-fremganger

Her kommer et lite utvalg av bildene:
utsikt_red.jpg
Det rakk ikke bli skikkelig mørkt før start.

Olausen_red.jpg
Maratonløper Stein Henrik Olaussen fra Varegg endelig under 12 blank, med 11:57.

Nancy_red.jpg
Nancy Sommers kommentar setter målsetting om sub 14:00 til neste gang, men tok like fullt en flott seier i dagens løp.

Tone_red.jpg
Denne glade gjengen er bare glade for å være i bevegelse.

slutt_red.jpg
Etter alle hadde kommet i mål hadde mørket senket seg, men det er flott der oppe okke som.

Neste løp går om en uke, onsdag 12. mars. Deretter følger finalen allerede mandag 17.mars. Varegg og Fjellgeitene ønsker både nye og gjengangere velkommen til friske dueller og god trening gjennomført i en vennskapelig og leken tone.