Bjørnar Ustad Kristensen, Sandnes IL vant 10 km på tiden 30.41. Med det var han nøyaktig ett minuttet raskere enn nummer to, o-løper Emil Wingstedt, Halden IL. Bjørnar løp alene i tet hele veien og var godt fornøyd med løpet sitt.
- Jeg synes det gikk greit selv om jeg nylig har vært litt syk. Det er tungt å løpe alene hele veien, men likevel løp jeg et halvt minutt fortere i dag enn det jeg gjorde her i fjor, fortalte dagens raskeste mann på 10 km etter løpet.
Også dagens raskeste kvinne, Hilde Hovdenak, Modum FIK, var fornøyd med sitt løp og vinnertid på 36.20.
- Jeg synes det gikk greit hele veien, og holdt jevn fart, sa Hovednak.

RESULTATER og flere bilder
B%E5de+Bj%F8rnar+Ustad+Kristensen+og+Hilde+Hovdenak+var+forn%F8yde+etter+%E5+ha+vunnet+den+10+km+lange+l%F8ypa+i+Furumomila.+%28Foto%3A+Bj%F8rn+Johannessen%29
Både Bjørnar Ustad Kristensen og Hilde Hovdenak var fornøyde etter å ha vunnet den 10 km lange løypa i Furumomila. (Foto: Bjørn Johannessen)
De+tre+raskeste+p%E5+10+km%3A+1.+Bj%F8rnar+Ustad+Kristensen%2C+Sandnes+IL+%2830.41%29%2C+2.+Emil+Wingstedt%2C+Halden+IL+%2831.41%29%2C+3.+Birger+Dragstem%2C+Heimdal+%2831.45%29.+%28Foto%3A+Bj%F8rn+Johannessen%29
De tre raskeste på 10 km: 1. Bjørnar Ustad Kristensen, Sandnes IL (30.41), 2. Emil Wingstedt, Halden IL (31.41), 3. Birger Dragstem, Heimdal (31.45). (Foto: Bjørn Johannessen)
Furumomila 5 km
På den halve distansen vant (ikke overraskende) Karoline Bjerkeli Grøvdal, Isfjorden IL, i ren utklassingsstil. Hun knuste også den ett år gamle løyperekorden til Ragnhild Kvarberg med 48 sekunder da hun løp inn på tiden 16.27.

Hos guttene var det noe mer jevnt mellom Sindre Buraas, Hurdal IL og Christian S. Bjørge, Haugesund IL. Buraas stakk av med seieren med ni sekunders margin da han løp i mål på 15.37.
Starten+p%E5+5+km.+I+midten%2C+med+start+nummer+185%2C+sees+Karoline+Bjerkeli+Gr%F8vdal.+%28Foto%3A+Bj%F8rn+Johannessen%29
Starten på 5 km. I midten, med start nummer 185, sees Karoline Bjerkeli Grøvdal. (Foto: Bjørn Johannessen)
Karoline+Bjerkeli+Gr%F8vdal%2C+Isfjorden+IL%2C+inn+mot+m%E5l+og+ny+l%F8yperekord+p%E5+16.27.+%28Foto%3A+Bj%F8rn+Johannessen%29
Karoline Bjerkeli Grøvdal, Isfjorden IL, inn mot mål og ny løyperekord på 16.27. (Foto: Bjørn Johannessen)
Ut+fra+start+var+det+jevnt%2C+men+Sindre+Buraas%2C+Hurdal+IL+%28239%29+vant+til+slutt+med+ni+sekunders+margin+til+Christian+S.+Bj%F8rge%2C+Haugesund+IL+%28501%29%2C+i+den+5+km+lange+l%F8ypa+i+Furumomila.+%28Foto%3A+Bj%F8rn+Johannessen%29
Ut fra start var det jevnt, men Sindre Buraas, Hurdal IL (239) vant til slutt med ni sekunders margin til Christian S. Bjørge, Haugesund IL (501), i den 5 km lange løypa i Furumomila. (Foto: Bjørn Johannessen)