Fra Asker skiklubs side har vi tatt denne teksten:

45 tøffinger løp seg Til Topps i Asker 23. mai. Raskeste kvinne og mann ble Elise Reiten og Ulf Holmen med imponerende 32,48 og 29,55 på de 6 kilometerne fra Føyka til Bergsåsen. 

Resultater med mellomtider lagt ut som pdf-filer, en klassevis og en totalliste.

Det ble et flott løp fra Føyka og opp til Bergsåsen, Askers høyeste topp på 459 moh. Føyka ligger på 103 moh, og med litt opp og ned er det tilsammen 400 meter stigning. Den siste km er tøffest, med 164 meter stigning.

Etter de siste dagers voldsomme regnvær var traseen fra 3 kilometer og videre våt, leirete og delvis som en bekk. Heldigvis tørket mye opp i løpet av torsdagen, og da løpet startet var det solskinn og fin temperatur, og godværet gjorde at utsikten på toppen var flott.

I resultatlistene kan man se mellomtidene for hver kilometer. Hvis det ikke står noe i en km. boks, er det fordi løper ikke har vært nærme nok boksen. Hvis det ikke står noe, har man glemt å lese av brikken. Vi vil vurdere å ha brikke på armen neste år, og passeringspunktene høyere opp en ved bakkenivå, slik at det er enklere for løper å styre brikken inn mot passeringspunktet.

Alle deltagere fikk en Pique-skjorte fra Asker Skiklubbs sponsor Umbro, og en pakke med Nycomed Aktiv.

Denne flotte økningen i antall deltagere borger for at vi har funnet en god trase, og vi sater derfor på å oppskalere arrangementet fra og med neste år.