Størst grunn til å triumfere har trolig arrangørene i KBIR. Med et kvalitetsløp av ypperste merke, og et deltakerantall som ser ut til å ha stabilisert seg på godt over 200, har de all grunn til å si seg fornøyd med arrangementet. Her er det ikke mest mulig penger i kassa, men service overfor løperne som står i fokus. Arrangøren er kanskje for imøtekommende overfor løperne? Det oppstod i alle fall en smule forvirring rundt resultatene når løpere som startet før de andre, hevdet seg langt oppe på listene. God premiering og ypperlig service på drikkestasjonene er ellers noe som understreker kvaliteten på arrangementet. Sola bidro også til suksessen ved å vente med å varme skikkelig til de fleste var kommet i mål, slik at løperne virkelig kunne nyte varmen lett henslengt på gresset.
 
Alle resultatene
Totalvinner og vinner helmaraaton M 30 - 34 år: Morten Tronbøl, Hokkåsen IL
Morten Tronbøl satte også solid løypepers i skogen ved Sæter. Med 2.44.33 var han bare halvannet minutt etter løyperekorden til Jan Halland. Selv om han hadde følge på førsterunden var seieren aldri truet. Seiersmarginen ble til slutt på tre og et halvt minutt, nettopp til rekordholder Jan Halland.
Totalvinner og vinner helmaraton K 30 - 34 år: Inger Helene Hansen, Grue IL
To av tre damer som gjennomførte helmaraton er hedmarkinger. Best var Inger Helene Hansen fra Grue, som dermed ble vinner av klasse K 30 - 34 år og totalvinner.
Vinner helmaraton K 60 - 64 år: Åse Jorun Johnson, Ottestad IL
Veteranen fra Ottestad, Åse Jorun Johnson, løp inn til seier i K 60 - 64 år og forbedret tida si fra i fjor med bortimot 20 minutter!
Vinner halvmaraton K 17 - 29 år: Sigrid Lindkjølen, Magnor UL
Sigrid Lindkjølen vant halvmaraton klasse K 17 - 29 år og var offisielt nest beste dame på halvmaraton, bare to minutter etter vineren.
Vinner halvmaraton K 40 - 44 år: Kari Nystuen, KongsvingerKommune
Kari Nystuen er en trofast halvmaraton-løper på hjemmebane. I år ble det også en populær klasseseier i K 40 - 44 år.
Vinner halvmaraton M 35 - 39 år: Ole Petter Ringnes, Mogutten
Ole Petter Ringnes, Mogutten vant klasse M 35 - 39 år på 1.18.52. Med det var han også 4. beste løper totalt på halvmaraton.
Vinner halvnaraton M 65 - 69 år: Åge Solberg, Mogutten
Åge Solberg sikret Moguttens andre klassseier ved å ta en suveren seier på halvmaraton i klasse 65 - 69 år. Ikke overraskende når vi vet hva denne spreke odølingen presterer med ski på beina, bl.a. i Birkebeinerrennet.