Løpsklubben 1814 inviterer til åpningsløpet 25.april
RBIR-karusellen holder stand som den største av løpskarusellene på Romerike, og heldigvis fikk man i fjor stablet på bena de ressursene som trengtes for at arrangementet skulle opprettholdes. På bildet ser vi trengselen i målområdet etter siste løp i 2005, nå er det klart for en ny omgang med 10 løp, for 31.gang.
RBIR-karusellen på kondis.no terminliste

Hjemmesiden til RBIR
INNBYDELSE

Samleside for løpskarusellene på Romerike: Referat, bilder, resultater


Startnummerutdeling og første løp tirsdag 25.april
Det kan være greit å komme litt tidlig til det første løpet, siden alle deltagerne også skal hente startnummeret sitt. Starttidene varierer fra kl 18:25 - 18:55 avhengig av klasse, se innbydelsen. De som går eller løper uten tidtaking kan starte mellom 17:30 - 19:00.

To for jentene, tre for gutta
Med det mener vi at jentene skal løpe 2 km (2.1) og gutta 3 km i det første løpet. Det er noe kupering, men likevel raske løyper - på asfalt. I fjorårets løp ble det overlegne totalseire til henholdsvis Merethe Braathen med tiden 8.56 og Kristian Monsen med tiden 9.29.

Høy jenteandel
Tilsammen var det med 666 løpere på Jessheim i fjor. Det imponerende med denne karusellen er ellers at over 40% av deltagerne er jenter, hele 289 i det første løpet. Noe av suksessen skyldes at det er svært mange som er med uten tidaking - og slipper det stresset som dette fører med seg.

Nå lokker arrangøren i tillegg med et gratis stavgangskurs torsdag 20.april kl 18:00 ved Lillestrøm stadion. Deltagelse på dette godskrives som ett fullført løp i karusellen
Mange%E5rig+l%F8psgeneral+Egil+Bredholt+%28med+ryggen+til%29+er+fortsatt+med%2C+men+han+har+forh%E5pentligvis+f%E5tt+den+hjelpen+han+trenger.++P%E5+bildet+tar+han+imot+Knut+Johan+Holter+p%E5+det+f%F8rste+l%F8pet+p%E5+Jessheim+%28foto%3A+Olav+Engen%29
Mangeårig løpsgeneral Egil Bredholt (med ryggen til) er fortsatt med, men han har forhåpentligvis fått den hjelpen han trenger. På bildet tar han imot Knut Johan Holter på det første løpet på Jessheim (foto: Olav Engen)