Påmeldingene strømmer inn til Vinterkarusellen på Romerike. Med fjorårets omlegging stoppet deltagernedgangen, og nå tyder alt på at deltagelsen øker igjen. Vi kommer tilbake om få dager med en mer detaljert status.

Første løp "Lørenskog halvmaraton" er lørdag 4.november med innlagt KM i halvmaraton for Akershus. Senere er det både kontrollmålte 5 og 10 km løyper samt motbakkeløp blant de ni øvrige løpene.

INNBYDELSEN

Samleside for løpskarusellene på Romerike

Forlenget påmeldingsfrist
I håp om å redusere etteranmeldingstrykket løpsdagen har Lørenskog FIL bestemt seg for å forlenge påmeldingsfristen til mandag 30.oktober. Altså ingen ekstra startkontingent før etter 30.oktober.

Være med i KM halvmaraton for Akershus?
Hvis du vil telle med i KM halvmaraton for Akershus må du være medlem av klubb tilsluttet Akershus Friidrettskrets. Det vil derfor bli en separat resultatliste og medaljeutdeling for denne, mens alle deltagere er med i Lørenskog Halvmaraton / 1.løp i Vinterkaruslelen.

I KM er klasseinndelingen: Junior 15-22 år, Senior 23-34 år, Veteran 35-39 år og 5 års klasser videre så langt det er deltagere.
Joachim+Skorge%2C+Vidar%2C+vinner+av+L%F8renskog+Halvmaraton+2005+p%E5+hjemmebane+%28er+fra+Fjellhamar+hvor+l%F8ypa+passerer+to+ganger%29
Joachim Skorge, Vidar, vinner av Lørenskog Halvmaraton 2005 på hjemmebane (er fra Fjellhamar hvor løypa passerer to ganger)
Alternativ kortløype
Det har vært litt forvirring omkring løpslista hvor det står at det er en alternativ løype på 5 km i dette første løpet i Vinterkarusellen. Opprinnelig var dette ment som et tilbud for de som løper/går uten tid og de som er for unge til å løpe halvmaraton.

Nå åpner arrangøren likevel for at de som synes halvmaraton er for langt kan løpe denne kortløypa på ca 5 km. Det blir egen resultatliste damer/herrer for denne, og løpet vil telle til sammenlagtpremie i karusellen (plassiffer etter de som løper halvmaraton).

Les om fjorårets prøveløping av trasèen i fjor - på vinterføre

Omtale fra løpet i 2005
LØYPEKART:
Det skal løpes to runder + litt til - med målgang utenfor Hammer skole.