«Run for fun» vant Oljestafetten for mix-lag på tida 23.17. Vinnerne av henholdsvis dame- og herreklassen ble «Med spreke venninner» på tida 25.51 og «Karolis dreamteam fra Kondisfabrikken» som løp på 21.08.

Det var stor deltakelse med 393 fullførende lag fordelt på 151 herrelag, 158 mixlag og 84 damelag. Med tre etapper per lag blir det 1179 løpere totalt. Det er en økning fra i fjor på 53 lag og 159 løpere.

Alle etapper er like og rundt 2200 meter i Baneheia. Øystein Sylta, som løp for «Langdistance Sælskab 1», hadde beste etappetid med tida 6.32, som er rekord for den ca. 2200 meter lange løypa..

Helga Birgit Bjørnarå hadde beste etappetid blant jentene på 8.04. Hun løp på vinnerlaget i mix-klassen. Hennes tid er den tredjer beste tid< som noen gang er oppnådd.

Oljestafetten er den tidligere CB-stafetten, som for fire år siden fikk nytt navn. Den arrangeres av NOV, National Oilwell Varco og Aker Solutions i Kristiansand med støtte fra bedriftsidrettskretsen ved terrengløputvalget.

Alle foto er tatt av Stian Lantz.

Oljestafetten2013_0383.jpgFolksomt: Det var både mange publikummere og løpere som møtte opp på Oljestafetten.

Flotte omgivelser: Stine Borgen Nilsen i et av løypas mange flotte partier. Stine løp på «Team SIK 2».

Gladjente: Aina Yvonne Belden løp for Aker Solutions «Aker MH STRUK-TUR».

God veksling: Her veksler Gro Helen Amundrød og Liss-Karin Borch på «Holte Skole 3».

Alt for æren: Christian Wulff fra «Ekstra Medium Joggere» gav alt for en 14. plass totalt i mix-lag-klassen.