Inger Saanum
Saanum, Norges tredje beste på maraton i år, måtte stå over årets Mandalsmaraton pga. skade. Nå ser hun frem mot 2006. Men kan man ikke løpe sjøl kan man ihvertfall se på de andre løpe.
2x Askildsen
Startnummer 81 Thomas Askildsen og startnummer 79 Erlend Askildsen får heiarop med på veien av maratonstjernen Inger Saanum.
Ivar Refsland
Ivar hadde som mål å løpe på under 3 timer. Halvveis passerte han på 1.28 ganske fort når man har pers på 3.17.
2.59.46
2.59.46 er en tid Ivar Refsland ALDRI vil glemme om han så skulle løpe flere hundre maraton senere i karrieren.
Stian Haugland
Vi i kondis.no har alltid ment at det er for få røykere i løpsmiljøet. Men her endelig et eksemplar. Og det er all grunn for Stian til å feire med et deilig magadrag. Mål: under 2.30 tid: 2.20
Stian har en historie bak seg med en arbeidsulykke hvor 12 tonn raste ned på føttene hans.
Men han har kommet seg og neste mål er å gjennomføre en maraton.

Ps: Han har også planer om å slutte å røyke.
Vi tror det ene fører til det andre og at begge planer lykkes!
Blødekake
Mange steder i landet heter det bløtekake, men i Mandal uttales det definitivt blødekake.
Og her ser vi det vi tidligere bare har hørt om: Blødekaken etter gjennomført Mandalsmaraton. Antagelig den mest kjente kaken i kondisjonsmiljøet!
På bildet ser vi Buskerudgjengen: Jan Halland, Tom-Rune Bertelsen og Pall Balldursson vente spent på å innta dagens gourmetmat.
Kakebordet
I godt lag i turnhallen.
KONDIS alltid tilstede der det kondisjoneres
Enten det er for å fotografere, rapportere, måle en løype, dele ut priser. KONDIS er ALLTID tilstede og som oftest både for å løpe sjøl og for å representere kondisjonistenes egen organisasjon i Norge nemlig KONDIS.
Her ser vi visepresident i KONDIS Per Gunnar Alfheim som har tatt på seg sitt favorittplagg nest etter løpsdrakta dele ut KONDIS sin maratonstatuett for 10 maratonløp til Kjetil Havstein.
Arvid Ljosdal 1000km Mandalsmaraton
Tro det eller ei Arvid Ljosdal har nå løpt over 1000km i Mandalsmaraton!
Her er det løpsgeneral Kalle GLomsaker som deler ut hedersprisen.
Kalle Glomsaker der det skjer noe
Kalle Glomsaker er en av frontfigurene i løpsmiljøet i Norge. Arrangør av Mandalsmaraton, innehaver av en rekke verv i Vest-Agder friidrettskrets og kontaktmann for KONDIS.
Hvert år drar også en rekke sørlendinger til både Berlin og Hamburg for å løpe maraton og da er det Kalle som drar i trådene.

Visepresident i KONDIS Per Gunnar Alfheim deler ut premien for flest vervede KODNISmedlemmer i juni, også verving rekker Kalle GLomsaker en god del av.
The CAR and the adress
Furulunden
Norges meste kjente strand Sjøsanden ligger rett ved siden av mål og startområdet for Mandalsmaraton. Ved Sjøsanden ligger også Furulunden et flott naturområde for trening og mosjon.
Giert Tørrison
levde som vi kan se for lenge siden. Men han var en fremsynt mann og sørget for at det som dengang (for ca. 200 år siden) bare var et stort sandområde og som kunne ha blåst vekk med årene ikke gjoirde nettopp det.
Treplanting
Giert startet en trebeplanting som har fortsatt frem til vår tid og som nå sørger for at spaserende og trenende har en nydelig område å boltre seg i. Navnet er altså Furulunden og her ligger altså norges mest kjente strand: Sjøsanden.
Det er all grunn til å ta seg en tur til Mandalsmaraton neste år.
Finger´n opp for Mandalsmaraton
Vi avslutter vår reportasje fra Mandalsmaraton 2005 med disse glade kara som etter 2 km gir fingern opp for Mandalsmaraton til den halvfeite karen bak kamera.
Startnummer 425 er Johan Olav Barstad og 424 er Oddvar Meisland mens den meget fokuserte mannen bak startnummer 45 er Helge Lunde.


Fler bilder fra Mandalsmaraton:
Mandalsmaraton 1
Mandalsmaraton 2
Mandalsmaraton 3