- Som sprek avslutning på året 2013, skal hele familien Løke delta i Tønsbergløpet, forteller Ståle Jan Frøynes i Tønsberg FIK . Nyttårsløpet i Tønsberg starter fra Messehall A lørdag kl. 14.00. Det blir garantert bedre forhold i år enn under fjorårets is-race.

Heidi_Loke_jentejoggen.jpgHeidi er akkurat ferdig med hånball-VM og Lise Løke spiller cupfinale i Oslo med Larvik den 30. desember. - Hun skal prøve å rekke løpet, selv om hele laget skal overnatte og feire i Oslo, sier Frøynes.

På det lille bildet til høyre ser vi Heidi i Jentespranget 2005 da hun og andre Gjerpenjenter løp 5 km, Heidi var selvsagt raskest av dem med 17:18

 

Distanse-fordelingen i familien Løke:

Det var "bare" 133 deltagere i Tønsbergløpet 2012 mot 243 i 2011, men det meste av skylda må det veldig glatte føret ta skylden for (se bildet). I år venter arrangøren nok en gang solid deltagelse på både 12 og 5 kilometer og barneløpet.

Arrangørens hjemmeside

Innbydelsen

Kondis.no sender tidligere Kondispresident Christian Prestegaard til Tønsberg nyttårsaften for å løpe 5 km og samtidig dekke arrangementet. I fjor var det nettredaktør Heming Leira som tok turen til Tønsberg:
Reporatsje fra fjorårets løp