Bli med på å skrive historie:
Bli med på hinderløp på den banen i verden (?) med flest vanngravpasseringer. For hvilken annen bane i verden har hatt 75.000 vanngravspasseringer og 300.000 hinderpasseringer. Etter noen år uten massemønstring på hinder (UKI-karusellen) blir det igjen hinderfest på Jessheim stadion lørdag 9.august.

Innbydelsen

Heatoppsett og info om hindere

UKI-hinder i gamle dager
I svært mange år var hinderløp en av øvelsene i UKI-karusellen, og denne øvelsen samlet like mange tilskuere (ved vanngrava) som deltagere. Det var ikke få løpere som dukket under i det røde vannet (farget av rødgrusen) - og underholdningsverdien var stor.

Klubbens statistikkførere har kommet fra til at det er foretatt 75.000 vanngravspasseringer og 300.000 hinderpasseringer på banen. Om få år (kanskje allerede i 2010) vil en ny stadion være på plass på andre siden av Jessheim stadion, så nå gjelder det å benytte anledningen dersom du vil løpe hinder på "verdensrekordbanen".

UKI-hinder i 2008
Lørdag 9.august arrangeres en skikkelig massemønstring i hinder på Jessheim stadion. Dette er et selvstendig arrangement (selv om løpet vil telle med som fullført løp i UKI-karusellen). Hinderhøyder og lengde på løpet er tilpasset alle aldersklasser fra de yngste til de eldste.

Man vil også gjennomføre en stafett, hvor idrettslag, bedrifter og familier kan måle krefter mot hverandre.

Mange heat og distanser å velge mellom
Det er satt opp ulike startheat fra klokken 12:00 til 16:00, men dette kan bli utvidet utover ettermiddagen dersom deltagelsen er stor (som man jo forventer og håper). Se innbydelse og heatoppsett i linkene ovenfor.

Distansene som løpes er 200, 600 og 800 meter hinder for de yngste, via 1500 og 2000 meter for de litt eldre og 3000 meter hinder for alle 19år+. Det er også mulighet til å løpe 1500 og 2000 meter hinder for de eldre.

Heatene er satt opp etter lengde og hinderhøyde, men resultatlister blir satt opp klassevis også for veteranklassene. Herre over x alder samt damer bruker de lave hinderne (72,2 cm) på 3000 meter, det samme som løperne på 1500 og 2000 meter hinder.

Meld deg på til erik gustavson@c2i.net

Startlister vil bli lagt ut og oppdatert fortløpende HER (link kommer senere)