Bildet: Mathilde Myrvold

Ikke mange hadde forventet at Mathilde Myhrvold skulle få konkurranse under lørdagens 800m. Hun gikk rett i front med høy fart fra start og sammen med Mari Drabløs og Renate Lie dannet de fort en ledertrio. Da klokken ringte hadde hun begynt å få en luke og vi ante hvor det bar. Også kampen om sølvet så avgjort ut da Mari Drabløs også hadde fått en liten luke til Renate Lie. Da en av medaljekandidatene Marianne Aske måtte bryte grunnet skade etter en runde var medaljene så godt som fordelt.

På oppløpsiden ble det rene parademarsjen for Mathilde som likevel med stor fart spurtet mot mål.Hun smadret mesterskapsrekorden med snaue 3 sekunder. Nå er nesten sesongen over når det gjelder friidrett for talentet som også er en meget habil langrennsløper. Ser vi her paraleller til Marte Elden som også var et av norges største løpstalent før hun satset for fullt på langrenn?

Også sølvvinner Mari Drabløs fra Tyrving knep seg under den gamle mesterskapsrekorden med flotte 2.13,80.Renate Lie fra Gneist tok bronsen.

Ingrid Ragnarsøn tar teten i det første heatet

Bare 4 hundredeler skilte de 3 første. Sølvvinneren fra terreng NM Else Bratteland fra Sørild vinner.