men vinterkarusellen fortsetter i Fetsund
Sist helg kom det mye snø på Romerike, og endelig var det vinter og skiføre - noe selv flesteparten av løperne setter pris på. De siste dagene har varmegrader og regnet smeltet vekk nesten all snø, og løpsgeneral Erik Nafstad (bildet) i Fet FIK forventer "sommerføre" på lørdagens Vinterkarusell fra Fedrelandet i Fetsund.
.

Førstkommende lørdag ventes det ca 200 deltagere til det 6.løpet i årets Vinterkarusell på Romerike. Lokal arrangør er Fet FIK mens gutta i Lørenskog FIL som vanlig sørger for tidtaging, etteranmelding mv.

9.5 km
Løypa skal være kontrollmålt til 9.5 km, selv om en tur i løypa med GPS-klokke i fjor viste 9.21 km. Det er uansett en variert og fin løype, med samlet 50 meter stigning i to partier etter henholdsvis 1 km og 3 km. De to foregående årene har det vært svake tider på grunn av snø og vanskelige forhold. Slik det ser ut nå blir det mye større fart denne gangen

Etteranmelding helt fram til start
Som vanlig er det mulig å etteranmelde seg helt fram til start. Med sviktende skiføre er det flere nye løpere som har sagt at de vurderer å stille opp på Fetsund, så da får vi på vegne av arrangøren håpe at drittværet fortsetter.

Reportasje fra fjorårets løp på Fetsund

Samlesider for løpskarusellene og andre løp på Romerike
2005 2006 2007 2008