Kristian Monsen fra arrangørklubben Ull/Kisa IL parkerte konkurrentene fullstendig i det 8,5 kilometer terreng- (og noe veg) løpet. Løypa var ny for året, så da har han satt standard for løyperekorden.

I flott løpsvær ble det femte av seks løp i UKI-karusellen arrangert fra Jessheim friidrettsstadion torsdag. Det var 73 deltagere i den ordinære UKI-karusellens konkurranseklasser, men inkludert ungsomsløp og barneløp var det totalt 207 deltagere.

I herreklassen var det ikke noe å gjøre med Kristian Monsen, som var hele 2:28 foran neste løper, unngutten Lars Anders tenold som i år har byttet fra Nordre Eidsvoll IL til Ull/Kisa IL. Litt bak der igjen sørget Tore Ruud Hofstad for å holde Kristian Hammer bak seg - og hindre tredobbelt UKI seier.

I kvinneklassen hadde Gunn Helen Hagen fra Oppstad IL 33 sekunders margin til Camilla Hammer fra Ull/kisa IL og ytterligere 3 og 5 sekunder til Marianne Opsahl fra Ull/Kisa IL og  Heidi Tronbøl fra Fet O-lag.

Samleside for løp på Romerike 2012
Her finner du link til innbydelse, resultater og reportasjer.
Tidligere samlesider (de samme linkene finner du øverst på lokalsiden for Romerike):
2011 2010 2009 2008 2007 2006 2005

BILDER FRA JESSHEIM 6.SEPTEMBER

Gunn Helen Hagen alene i tet i kvinneklassen.

Liv Tanja Eiken løp inn til 9.plass totalt og 3.plass i K40-44.

Yvonne Rydningen ble 7 totalt og 2 i K40-44. Fotografen kunne ikke motstå tommel opp!

Skikjendisoppgjør om 3.plass i herreklassen, der Tore Ruud Hofstad holdt unna for Kristian Hammer med 5 sekunder. De vant henholdsvis M21-34 og M35-39.

Trioen her består av Frank Øines først med Jon Gulleik Grææ og Ole Johan Venger Pedersen .
I mål var Grææ først av disse.

Bjørn Lauglo var overlegen i M60-64 og løp inn til en 16.plass totalt.

Knut Bakkehaug, M45-49 i bra driv.

Før de voksne slapp til var det blant annet barnekarusell med 300 meter hinderløp.

Konsentrasjon må til.... Det var mange ulike hindere.

En framtidig løperstjerne? Det er sikkert ikke mamma Marianne og pappa Tommy i mot.
UKI-jakka er i alle fall på plass - og Hans Jørgen Borgen (supertreneren til UKI-ungdommene) venter bare på at  stjerna skal vokse seg litt større.

Ull/Kisa IL og UKI-karusellen arrangerte i tidligere tider det suverent største 3000-hinderløpet i Norge.
Kanskje disse 300-hinderløperne 10-dobler distansen om noen år?