Sven Nylund var raskest av all da han løp inn til seier med 35.26 i Flemstubben søndag 29. august. I år var det ikke noen klare favoritter på forhånd, men Nylund har deltatt en gang før og løp da på 34.35, så dette var ikke helt uventet ut fra startlisten. Nylund liker seg best i motbakkeløp, og har gode plasseringer i løp som Skåla og Saudehornet rett opp. Så sent som 3. juli i år vant han og 29. utgaven av Øverbygdajoggen i Trysil.
 
Nærmest Nylund kom Roar Frøseth, Tingvoll FIK (36.23) og Arnfinn Johansen, Fræna (36.53). Abeba Hailemariam best av kvinnene Abeba Hailemariam var raskest av kvinnene. På forhånd var det kjent at hun hadde vunnet løp som Ålesund halvmaraton og Geiranger halvmaraton tidligere i år, og det var knyttet en viss spenning til om hun kunne klare å slette løyperekorden fra 1993 på 36.56 og innkassere de 2.000 kr som er satt opp som premie. Hun hadde mageproblemer underveis, men fikk likevel så god tid som 39.01, fjerde beste tid som noen gang er oppnådd av dameløpere i Flemstubbens historie.

Fjårsvinner og tidligere eliteløper i langrenn, Marit Roaldset Bjerkeli var nest best med tiden 40.20, og perset med nesten ett og et halvt minutt. Kortløpet I år var det gledelig stor deltakelse i kortløpet for barn (ca 1.400 m) med 9 deltakere. 11-årige Truls Dyrlid, Bolsøya var klart raskest med 5.04.
 
God deltakelse
Det var fantastisk flott vær under Flemstubben søndag, og det var ca 160 som koset seg og trimmet rundt løypetraseen. Samlet deltakelse med aktiv- og turklasse var ca 185, noe som arrangøreren Flemma il er svært godt fornøyd med. I tillegg var det både sykkelritt og sandvollyballturnering på lørdag med god lokal deltakelse.

Les resultater og mer på hjemmesiden: