Mari Weider tok turen til Mud Run, sammen med sine to hinderløpdøtre. En herlig gjeng som vet å glede seg over alt av hinderløp. Mari hadde begynt å gire seg opp kort tid i forkant av løpet og begynte å kjenne på forventingene som vokse. Og som den allsidige hinderløperen med uendelig løpserfaring fra ulike løp i både inn og utland, kan det være vanskelig å innfri disse forventingene. Men det gjorde de! 

 

MudRun_CarolineogNora.jpg

Weiderpikene er klare som alltid! (Foto: Mari Weider)

 

Hindre og arena

Det var mange hindre, kreative hindre, kronglete skog og mye gjørme, vann og gris, - så arrangøren ikke kan kalle seg annet enn Mud Run!

Selve løpet ble arrangert på en står åker, der flere av hindrene var spredt utover. Og til å være et lavterskel hinderløp uten tidtakning, imponerte de på hinderfronten. De hadde blant annet vegger, monkeybar, roman rings, flere (!) vanntanker, gjørmegraver, gjørmekrabbing, høyballer, traversevegg, dekkbæring, dekktrekking, dekkflipping, krabbe under biler, krabbe gjennom rør, sklie, dekklatring med en halv A-frame, m.m. Flere av hindrene kunne man også finne i skogen, en urskog uten like.  

Dette løpet er et must for alle som liker gjørme eller som ønsker et lavterkseltilbud på hinderløpfronten. Eller for de som bare vil leke seg. Ellers er det også et supert supplement for alle hinderløpere generelt.

 

MudRun_diversehindre.jpg

Diverse hindre (Foto: Mari Weider)

 

MudRun_gjennomdekk.jpg

Det skal ikke stå på kreativiteten (Foto: Mari Weider)

 

MudRun_gjorme.jpg

Disse nettene var stramme! (Foto: Mari Weider)

 

MudRun_irishtable.jpg

En litt lavere versjon av irish table (Foto: Mari Weider)

 

MudRun_Marioverstokk.jpg

Camilla Slåtsveen er på god vei over (Foto: Mari Weider)

 

MudRun_ninjasteps.jpg

Ninja-steps, en slager for tiden (Foto: Mari Weider)

 

MudRun_Norapaalitenrampe.jpg

(Foto: Mari Weider)

 

MudRun_pegogklosser[1].jpg

Pegboard og klosser (Foto: Mari Weider)

 

Vil du delta?

Mud Run slår til med ennå et løp i år, nærmere bestemt 16. September. Sjekk ut siden deres på facebook for å melde dere på.