Deilig sommervær med rundt 20 grader og solskinn hadde også fått myggen til å komme Sognsvann. Men den kan nok bli mer plagsom enn den var denne mandagen. Salomon Trail Tour har hatt en flott økning i år i forhold til i fjor, men i mandagens løp falt deltakelsen. Dog var 76 deltakere flere enn i løpet med fleste dletakere i fjor.  Vi får tro at mange var med i Birkebeinerløpet på lørdag og sto over to dager etterpå. 

Som vi kan se på bildet så koste folk seg i solskinnsværet før start. Godt lesestoff hadde de fått da Kondis var til stede med  blader og roll-up. Det Kondis ikke hadde fått med seg var bildebrikke og batteri til kameraet. Rutinen er selvfølgelig å sjekke at begge disse objektene er med når vi skal avgårde på reportasje. Og typisk nok når du en sjelden gang ikke får tatt rutinesjekken, det er da bildebrikken og/eller batteriet har funnet det for godt å ta en hviledag langt unna kameraet. OBIK var imidlertid til stede med fotograf og det kommer nok bilder fra det 5. Salomon Trail Tour på OBIKs facebookside etterhvert.

Hva gjør en så når en ikke får tatt bilder? Jo, da kaster en jakka og slenger seg med på løpet. Og for dere som ennå ikke har prøvd Salomon Trail Tour: Bli med neste mandag, 17. juni og få testet deg i en flott terrengløype! Sjøl har vi gått drøye halvparten av løypa baklengs fra mål mot start, men det er noe annet å løpe. Ikke minst var den første  halvparten av løypa virkelig krevende. Her må du plassere beina godt og følge med på underlaget. Det er også noen små bakker. For asfaltslitere: Sjøl om du skulle bli litt fraløpt, er dette er kjemepgod trening som du vil profitere på i ditt neste gateløp. Koordinasjon, balanse, smidighet, spenst, her er det bare å forsyne seg av treningsgodene!

Vinnerne i Salomon Trail  Tour 10. juni 

2.runder:  Sverre Slethaug, Team Dreveelin 26:37  -   Live Kolstad, Haanshus, Lillehammer Sykellklubb 34:12
1 runde:   Anders Haug, Multitude Salomon  14:46  -   Brita Opheim Suar, Statoil BIL 17:57

Live vant også det fjerde løpet og 34:12 var løyperekord! Anders Haug tangerte sin egen løyperekord fra årets første løp.

Hilde Hoff deltok i Salomon Trail Tour første gang 3. juni og skriver om løpet og arrangementet i sin blogg fra sin andre deltakelse på mandag (10.juni) her.

Under finner du bilder og reportasjer fra årets fire første løp i OBIKs og Salomons terrengkarusell.


Marthe Kristine Hafsahl Karset i løpet 27. mai

Terrengkaruselllen til OBIK og Salomon 

2013:

Resultater 5.løp 10.juni                                         76 deltakere
Resultater 4.løp 3.juni   Bilder OBIK                  124 deltakere
Salomon Trail Tour  tar av løp 3 27.mai           127 deltakere
Resultater 2.løp 13.mai         Bilder OBIK         118 deltakere
Reportasje 1.løp 6.mai                                          93 deltakere

2012 OBIK Salomon Trial Tour