Toppen.jpg
De første i trimklassen slapper av på toppen av Resfjellet, og venter på deltagerne som løp mot klokka. Foto: Stig Kalstad

Andreas_Dahloe_Waernes.jpg
Andreas Dahlø Wærnes, vinner av spurtprisen og førstemann til toppen, her i innspurten. Foto: Erik Einum


Årets utgave av Resfjellet Opp ble en svært god utgave av motbakkeløpet, med godt vær og 32 startende i konkurranseklassen. I trimklassen startet hele 138 personer med et aldersspenn fra seks til 89 år. Særdeles sprekt både av 6-åringen og 89-åringen å gjennomføre turen fra Gammelsætervollan til toppen av Resfjellet og ned igjen!

Gammelsaetervollan.jpg
Noen av de drøyt 60 tilskuerne som tilbrakte en strålende septemberdag som heiagjeng m.m. på Gammelsætervollan.

Det kom mange folk på Gammelsætervollan, både for å heie frem løperne  og for å delta på Mini Resfjellet opp, et gratis barneløp for barn i alle aldre. I tillegg var det natursti hvor hele familien kunne delta, det var totalt 26 barn som gikk naturstien sammen med sine foreldre. Alle barna som deltok fikk en liten premie. 

Premieutdeling_alle_ungene_paa_pallen.jpg
I barneløpet "Mini Resfjellet Opp" fikk alle ungene premie, og alle kom selvsagt på seierspallen! F oto: Stine Storengen

I Mini Resfjellet Opp var det totalt 18 barn som stilte til fellesstart. Løypa går i en runde oppe på Gammelsætervollan, de eldste barna sprang to runder, mens de yngste fikk god støtte av foreldrene på turen. Alle kom over målstreken og fullførte med stil. Når alle barna var i mål, ble det premieutdeling, vi fikk samlet nesten alle barna på premiepallen, for utdeling av diplom og milkshake. 

Det var også muligheter for å delta på tippekonkurranse på Gammelsætervollan. Her var det totalt 23 personer som tippet både en og flere ganger. Konkurransen gikk ut på å tippe vekten på en pose med sand. Svarene var på alt fra 300 gram til 1,2 kg, men det var bare en person som klarte å tippe riktig vekt, nemlig 850 gram. 

Alt i alt er vi kjempe fornøyd med deltagelsen på familieaktivitetene på Gammelsætervollan. Det var mange som benyttet seg av salget av grillmat, brus og kaker på Gammelsætervollan. Både de som tilbrakte dagen der og de som kom ned fra Resjelltoppen. Og det var mat nok til alle! Vi er kjempetakknemlig for all deltagelse og oppmøte, og håper dere som tilbrakte dagen på Gammelsætervollan og på toppen hadde en kjempefin dag på denne varme høstdagen i september og gleder oss til å se dere igjen til neste år.

ALLE   RESULTATER