IMG_2413-300x400_Inger_Liv_Bjerkrein_Nilsen.jpg- Vi hadde rekordmange deltakere i år til tross for gråvær med ca 950 deltakere. Gøy, sier Marianne Skjetne Bøe som er leder i Krødsherad Idrettslag.

- Stor stemning og gode løyper, men vi kunne vært heldigere med været; tåket og grått sier Skjetne Bøe som forteller at selv om det var grått var det grei temperatur å løpe i.

- Alle som gikk marsjen var også veldig happy, sier hun,og det er turgåerne som tross alt utgjør flertallet av deltagerne.

Omtalen nedenfor er fra løpets hjemmeside

Alle foto: N3/KIL

IMG_2421-300x400_Per_Kristian-Nygaard.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Rekord sterkt startfelt ga nye løyperekorder
Den fjerde N3-Norefjellmarsjen ble gjennomført med i underkant av 1000 deltagere fordelt over 3 løyper.

På en dag der været stillet opp med tett tåke over 950m hadde deltagerne nok av utfordringer. 1000 høydemetre i løpet av 23km er normalt en prøvelse, men i både herre og dameklassene ble det satt løyperekord med god margin. Dette skyldes mye det rekord sterke startfelt, men også at løypa har fått mange utbedringer.

Inger Liv Bjerkreim Nilsen ble dagens klareste vinner med en fantastisk tid på 1:42:38. Hun vant dameklassen med over 16 minutter og hadde den fjerde raskeste tid totalt. Mange meritterte løpere måtte se seg selv slått av damen som har vunnet det meste hun har stilt opp i gjennom 2013. Bak Bjerkreim Nilsen var det tettere med duell om de øvrige pallplassene. Fjorårets trippelmester Tove Andersen måtte se seg slått til slutt med noen få sekunder av lokal løperen Elin Hagavold.

På herresiden var det jevnt hele veien, og pallplassene ble fordelt innenfor ett minutt. Team Leaseplan stilte med et sterkt mannskap og Per Kristian Nygård gikk til slutt av med seieren ovenfor hans lagkamarat Kjetil Hagtveit Dammen (3. plass) og 2010 trippelmesteren og forhåndsfavoritt Morten Eide Pedersen fra Team COOP(2. plass)

Alle resultater

IMG_2425-300x400_Mari_Brox.jpgBrox og Eide Pedersen trippelmestere
Tre år har gått siden Morten Eide Pedersen ble den alle første N3-Trippelmester. Igår gjentok han bragden på nytt foran mange meritterte løpere. Forspranget fra skirennet i februar var for mye for Team Oslo Sportslager duoen Lars Petter Stormo og Jarle Wermskog. Eide Pedersen «forsvarte» ledelsen på sykkelrittet før Team COOP løperen kunne øke den i dagens løp.

På damenes trippel var det Mari Brox som kunne jubler høyest. Brox har vært et friskt pust til N3 trippelen og vant til slutt med god margin til Elin Hagavold og Liv Janne Øvrebust.

Trippelresultater 2013

IMG_2429-300x400_Morten_Eide_Pedersen.jpg