Strålende kortbuksevær, vindstille og en sol som skein så skarpt at at rynkekremen kom frem blant de fleste guta og også noen av jentene.

RESULTATER
Bildene under er tatt av Heming Leira.
Bilder tatt av Kjell Vigestad
Rekordstort Barneløp
   
 
99 unger startet kondisjonsfesten.
Vi ser bl.a. nr. 60 Linnea Dahle nr.73 Daniel Sandbakken og nr.105 Jonathan Hoffmann Hanssen.
Barneløpet
   
 
En enorm etteranmelding lagde rekordstor deltakelse i Barneløpet.
Her ser vi bla. nr.53 Anniken Henriksen nr.72 Marthe Jonstad Røkke, nr.74 Simon Sandbakken og nr.78 Vibeke Zink
Herlig fight om 1. plassen
   
 
nr.74 Simon Sandbakken har akkurat fått de nødvendige metrene i innspurten i duell med nr.88 Andreas K. Sandberg,
Anniken Henriksen
   
 
BUL fortsetter å komme opp med unge raske løpere. Anniken Henriksen var best av jentene og nr.4 totalt. Jentene markerte seg skikkelig med 4 av de 7 beste totalt.
Pølsefest
   
 
"Pølse med lompe" en norsk tradisjon på idrettsarrangementer som holder seg tross alle kulinariske nytelser Norge har fått fra utlandet de siste 15 årene.
5 km: De 6 beste ved 5 av dem
   
 
Fra venstre: Hassan Boukanr.3 med 17.01, unge (15 år) Petter Soleng Skinstad 16.10 vant (nr.2 Eirik Norstrøm 16.12 var ikke tilstede under premieutdelingen).
Arrangørens egen Hilde Henriksen vant nok en gang (for 6.gang?) og denne gang på tiden 18:40 forna naboklubben Rustads Stine Haugen 20.09, og nok en ungjente ,Nina Jeanette Tollehaug, IF Eiker-Kvikk 20:46

Tiden til Petter Soleng Skinstad var det nestraskeste løp i kortløypa noensinne. Bare 16.05 av Espen Kristiansen er bedre.
Nøklevann Rundt - et løp i suveren natur
   
 
Her er vi etter en drøy km hvor løperne på toppen av en bakke har Nøklevann liggende under seg. Det går nok for fort for tetgjengen til at de kunne nyte den flotte utsikten utover vannet.
10 km: Teten etter en drøy km
   
 
Her ser vi tetfeltet godt samlet noen meter lengre nede i bakken etter en drøy kilometer.
10 km De tre beste jentene
   
 
Dobbelt Vidar i årets Nøklevann Rundt : Karin Sønsteby, 41:02 Kjersti Karoline Danielsen 41:15 mens Ull/Kisa´s Marianne Opsahl gjorde 42.19 bare en uke etter Oslo Maraton.
10 km: De tre beste gutta ved to av dem
   
 
Til venstre: sommerbrun i høstsola veteran Jon Øxnevad nr.3 med 34:38 nr.2 ble Kristian Breili, Ås med 33:38 som manglet på premieutdelingen. Øystein Sylta,Vidar kunne ingen gjøre noe med. Tid: 33:25
Fellesstrekking med Oslofjord Triatlon