Norges første terminfestede 50 miles løp - om 4 måneder
Om fire måneder er det klart for det første terminfestede 50 miles løpet i Norge. Da arrangeres "KRISTINS RUNDE - Oslo 50 Miles Trail Run" med start og mål i nærheten av Mylla 4 mil nord for hovedstaden. Løpet er 80.5 km langt med en samlet stigning på 2.300 meter.

De ti første påmeldingene er i boks, når kommer første dame? Påmeldingsliste

Dermed utvides den norske ultraterminlista til 7 løp i 2008, men Kristins Runde blir det første løpet med betydelig terrenginnslag.
Les mer på
LØPETS HJEMMESIDE

INNBYDELSEN (PDF)

Kristins Runde samleside 1999-2007 Omtale fra tidligere turer (før KR ble konkurranse)
Detaljert løypebeskrivelse
Ca 15 km er kuperte og smale stier, resten grusvei. Tidligere har flere løpt Kristins Runde med fritt veivalg, mens det i konkurransen blir fast veivalg og ikke nødvendig å kunne orientere. Løypa er forenklet og noe forlenget for å sikre at alle vil kunne finne fram ved hjelp av den detaljerte løypebeskrivelsen (henvisning til skilter, vegkryss osv) og medfølgende kart. Noen steder vil løypa også være merket for å forhindre feilløping.

Stempling og mellomtider
På de 5 700-meterstoppene og enkelte andre strategiske steder i løypa vil det henge stemplingsenheter slik som o-løperne bruker. Disse vil fungere som kontroll på at løperne har løpt riktig og vil også gi mellomtider i løpet som kan leses av umiddelbart ved målgang. Ut og inn fra alle fem toppene vil løperne møte hverandre - og kan således ha kontroll på hvordan de nærmeste konkurrentene ligger til.

Self-support
Løpet legges opp som et self-support løp omtrent som i Rallarvegsløpet. Det betyr at løperne må bære med seg det de trenger av mat, drikke og klesskift. Det blir etablert en servicestasjon ved Ringkollen litt før halvvveis hvor man kan få fraktet inn etterforsyninger (såkalt drop-bags) og om nødvendig bryte løpet.